Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US store PS4

Otázka

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ok.. díky za odpovede. budem vytvárať účet a potrebujem sa rozhodnúť, či US alebo SK/CZ.. mám objednané nejaké krabicové verzie, takže ak to chápem správne, napr. Battlefront asi nainštalujem v pohode pod US účet, ale DLC Battle of Jakku už na US účet nestiahnem, keďže krabica je kúpená u nás, resp. nekúpim ani Season Pass, správne?

• 0
Odesláno

Já mám taky oba dva účty a problémy nemám. Nutno ovšem podotknout, že na US storu nekupuju DLC, který bych se pak snažil křížit s hrama z CZ účtu či krabicovkama. To totiž nefunguje už od dob PS3 a mám to osobně odzkoušené na několika hrách. Ten postovanej článek popisuje nekompatibilitu UK storu, což je novinka, na PS3 s tím problémy ve většině případů nebyly. Vybavuju si jen Uncharted 2, kdy DLC z českého storu s UK krabicovkou nefungovalo, ale to byla spíš výjimka.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu