neyo Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Dobrý den, mám možná ♥♥♥♥ dotaz, ale proč není součásti PS4 jako to bylo u PS3 youtube app - bude dodělána, nebo je nenávratně pryč ? případně pokud máte informace - proč ? Také by mě zajímalo proč nejdou žádné hry z PS3 na PS4 kupříkladu GTA5 beyond two souls atp :(.. Chtěl jsem PS3 prodat, ale teď vážně zvažuju, že si budu muset nechat oba !! :((( Prosím o informace a osvětlení situace v obou výše uvedených odstavcích. Děkuji mockrát S pozdravem neyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) Hry z ps3 na ps4 nejdou, protože PS3 má zcela jinou architekturu než ps4 /celkově je ps4 spíše blíže pc, ps3 má cell a to je jiná liga/ - v budoucnu by přes nějakou službu mělo jít hry hrát ale mmt to nejde. Jen u některých her (BF4 a jiné) jde za nějaký poplatek dokoupit ps4 verze.. Bohužel appka YT mmt není , časem bude doufám, ale viděl jsem zde na fóru návod jak spustit YT z prohlížeče ps4.. / mělo by stačit přepnout na stránce YT v prohlížeči na mobilní verzi a videa by měli jít/.. Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Aha dekuji za odpovědi. Mel bych ještě jeden dotaz a sice proc se mi sami nestahli hry ktere jsem zakoupil na ps3 respektive nikde nevidim ani moznost vyuziti pre hodu ps3 na ps4.. diky za pripadnou pomoc. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) mrkni sem : http://uk.playstation.com/ps4upgrade/ v cz zde : http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-odhalila-kolik-zaplatime-za-upgrade-ps3-her-na-ps4-verzi-176534 Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) Tak jsem dneska vyzkoušel a vše jede v pohodě... stačí jít přez prohlížeč na youtube - lognout se na profil na YT - pak do vyhledávače zadat www.youtube.com/html5 - sjet a kliknout na request the html5 player .. pak stačí jít třeba na www.youtube.com/tv a máte komplet youtube v psku.. Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Leden 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Jo ale neni to tak plynule jako app na ps3.... :/ a to me stve :/ tebe ne?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Je pravda že to moc nevyužívám - appka samo bude nejlepší - todle je prostě jen dočasné řešení. Ale když to pustím sem tam na nějaké klipy jede to v pohodě. Ale pravda je že psko mi zabavila kámoška :-D a paří nba tak jsem se teď k tomu nedostal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neyo
Dobrý den,
mám možná ♥♥♥♥ dotaz, ale proč není součásti PS4 jako to bylo u PS3 youtube app - bude dodělána, nebo je nenávratně pryč ?
případně pokud máte informace - proč ?
Také by mě zajímalo proč nejdou žádné hry z PS3 na PS4 kupříkladu GTA5 beyond two souls atp :(..
Chtěl jsem PS3 prodat, ale teď vážně zvažuju, že si budu muset nechat oba !! :(((
Prosím o informace a osvětlení situace v obou výše uvedených odstavcích.
Děkuji mockrát
S pozdravem
neyo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.