Deyw Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Zdarec..tak co na hru rikate ? uz ji hrajete ? Pro me je to neskutecna reznicina..a nechapu ty recenze ja se bavim kralovsky..mam nasekano zatim tak 8hodin a jeste sem se neprejedl.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 A grafika je opravdu tak dobrá jak se říká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willy667 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Jo grafika je krásná. Taky nechápu tu kritiku je to dobráhra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pete1790 Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Já taky pařím, ale tu kritiku chápu. Jako rubačka to špatný není, ale spíš bych si ze starověkého Říma představoval hru, která bude také malinko o logice a strategii, a to tomu stahuje body dolů. Ale ta grafika...... to je libovka prostě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 (upraveno) Pěkná hra, vypadá to sakra dobře. Sice ty souboje jsou stereotypní, ale je to brutální odreagovačka. Koncem března by mělo přijít XONE do obchodu, tak to hned koupim. Upraveno Prosinec 22, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy11 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 ja som presiel celu hru a musim povedat cakal som viac hlavne co sa tika Boja stale to iste dokola a superi su stale ti isty nic sa nemeni je to skoda umna 5/10.Ale online je celkom dobre takých 6,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Tak jsem taky dohrál RYSE a musím říct že jsem plnej rozporuplností............Hra je skvěle, někdy až úchvatně graficky provedená. (že se ženský v boji a i ve videu houpe poprsí to jsem fakt koukal) Příběh je udělán taky dobře, ale co mě tedy trochu (víc) štve, je to, že člověk (postava) musí jít jak ovce danou cestou, nekde max. rozcestí, ale to je tak vše co může. Dále styl boje, jak je zde uvedeno, moc možností není, takže se hra mění v mačkání X a Y a někdy kotoul na Bčku. Na to, že má ovladač tolik "čudlů" mohla by umět postava rozhodně víc kousků. Vím, že to je rubačka, ale dále mi nepřijde moc OK, kdy člověk 10x přefikne soupeře a on stále žije. Dále mě překvapilo jak je hra krátká, ano je fakt, že jsem si jí dal na základní obtížnost a i tak jsem někde opakoval několikrát, ale čekal jsem víc. Jelikož jsem fanda grafiky mé celkové hodncení to trochu zvedlo. Tedy za mě 6,5. Pokud bude "další díl" už jen grafice si koupím, ale mělo by se zapracovat na dalších možnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Už jsem skoro byl odhodlaný jít koupit předražený XONE jenom kvůli této rubačce, ale nejdřív jsem skouknul celou kampaň (Walkthrough) na youtube a už mě to docela přešlo :D Ta nová Forza mě láká víc než tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ja ryse hraju porad..kazdej den a to sem mel cest zkusit cod a to je takova picovina ten multiplayer, jo zminuju se o multaku ryse super..kombo maker,levely,kupovani zbroje, menici se prostredi (sice jen 15 kombinaci ale nevadi) zato cod samej kemp zabijeni jen do zad..tam me bude bavit jen singl a ty ufonci, pak to leti z okna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruza300 Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Taky jsem z Ryse hotovy tak jestli chces tak napis svoji prezdivku na xbox live a dame nekdy multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 zdravim - hraji Ryse a libi se mi grafika moc hlavne ten motionpicture postav je skvely a jako rubacka v arene v solo multaku je fajn ale podarilo se nekomu spojit se v multaku i s jinymi hraci cizimi treba jako matching game ? me to stale nejde a na live statusu jim vse funguje v poradku. jinak na xone mam prezdivku KobenBigellow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Já když se pokoušim někoho najít na mulťák, tak to stále šrotuje a nikoho nenajde. Přijde mi to divný, jelikož dle mého vždy někdo hraje................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hemlik Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Já když se pokoušim někoho najít na mulťák, tak to stále šrotuje a nikoho nenajde. Přijde mi to divný, jelikož dle mého vždy někdo hraje................. ten sami problem mam i ja:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozyCZ Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Dal by nekdo Ryse? Myslim, ze by to melo jit pokud se pozvem prez friend list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Kdyby se někdo přidal na mulťák budu rád...ID AMGmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MozartTx Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Hledám parťáka můžete si me přidat RinzlerTx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.