Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ryse: Son of Rome


Deyw

Recommended Posts

Tak jsem taky dohrál RYSE a musím říct že jsem plnej rozporuplností............Hra je skvěle, někdy až úchvatně graficky provedená. (že se ženský v boji a i ve videu houpe poprsí to jsem fakt koukal) Příběh je udělán taky dobře, ale co mě tedy trochu (víc) štve, je to, že člověk (postava) musí jít jak ovce danou cestou, nekde max. rozcestí, ale to je tak vše co může. Dále styl boje, jak je zde uvedeno, moc možností není, takže se hra mění v mačkání X a Y a někdy kotoul na Bčku. Na to, že má ovladač tolik "čudlů" mohla by umět postava rozhodně víc kousků. Vím, že to je rubačka, ale dále mi nepřijde moc OK, kdy člověk 10x přefikne soupeře a on stále žije. Dále mě překvapilo jak je hra krátká, ano je fakt, že jsem si jí dal na základní obtížnost a i tak jsem někde opakoval několikrát, ale čekal jsem víc. Jelikož jsem fanda grafiky mé celkové hodncení to trochu zvedlo. Tedy za mě 6,5. Pokud bude "další díl" už jen grafice si koupím, ale mělo by se zapracovat na dalších možnostech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ryse hraju porad..kazdej den a to sem mel cest zkusit cod a to je takova picovina ten multiplayer, jo zminuju se o multaku ryse super..kombo maker,levely,kupovani zbroje, menici se prostredi (sice jen 15 kombinaci ale nevadi) zato cod samej kemp zabijeni jen do zad..tam me bude bavit jen singl a ty ufonci, pak to leti z okna!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 1 month later...

zdravim - hraji Ryse a libi se mi grafika moc hlavne ten motionpicture postav je skvely a jako rubacka v arene v solo multaku je fajn ale podarilo se nekomu spojit se v multaku i s jinymi hraci cizimi treba jako matching game ? me to stale nejde a na live statusu jim vse funguje v poradku.

jinak na xone mam prezdivku KobenBigellow

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu