kurtt Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Může mi někdo říct jak připojit druhej ovladač aby ten první neodhlásil? U PS3 to stačilo dát na kábl a zapnout, ale tady fakt nevím. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 prostě je oba zapni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kurtt Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Tak kdyby to šlo tak sem nepíšu ne když zapnu jeden ok ale druhej ovladač ten předchozí má potřebu odhlašovat. A nejdou jen zapnout v hrách pro dva hráče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Taky me tohle stve, ale prisel jsem na to. jeden ovladac musis mit jako hosta a druhej je na tvem profilu.... je to pekna hloupost.... nebo nevim. ale takle hraju Fifu. Jestli ma nekdo nejakou jinou radu, tak sem sni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kurtt Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 jj je to tak, ale je to ne hov... a to nemluvím tom jak dlouho ten ovledač vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kurtt
Může mi někdo říct jak připojit druhej ovladač aby ten první neodhlásil? U PS3 to stačilo dát na kábl a zapnout, ale tady fakt nevím. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.