wallematte Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 (upraveno) jsem v tom novacek ale chci se zeptat,,stahnul jsem z netu hru CRASH pro Xbox (ne X360 ale pro starsi CLASIC) a po nahrani na hdd me hra po zapnuti spatne,,, hry pro X360 umim nahrat a jdou tak se chci zeptat zda se tam nedela neco jinak......diky Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem wallematte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wallematte Odesláno Leden 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 nikdo nevi,, nepomuze? :/ Nechci koupit originalku,,,kort kdyz to chce hrat jen pritelkyne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Staci misto ptani zadat do hjledani xbox1 a vyjede toto: http://console-forum.net/tema/137415-xbox-1-hry-do-xbox360-navod?highlight=xbox1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wallematte Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 hledani koukani,,je toho moc kde hledat ,,,ale nakonec to pomohlo,,jen jsem delal chybu s HDD1 a HDDX dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.