Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nba 2k14


BlackFrogg

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

A neviete mi niekto poradit ? Ako v NBA 2k14 resetujem celu hru ? Pri instalacii som si narychlo skusal co naco je vytvoril som len tak hraca a vlastny tym ktory uz nemozem nijak raz zmenit...zisiel by sa nejaky reset aby to zacalo odznova...neviete niekto poradit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat. Mám digitální kopii hry. Včera se mi stáhl ten patch a asi 2,7 GB ze hry. Pak jsem hru mohl zapnout a dát quick game. A vlevo dole to psalo installing, s tím jsem počítal. To že to pojede pomalu, ptž nejen instaluje, ale i stahuje těch 45 GB, s tím jsem počítal. Ale, ta instalace se mi asi zasekla na 60%, přes noc jsem stahoval, a ráno 60%, teď tam je pořád 60% i když už asi hodinu to mám zaplé ve hře abych viděl průběh instalace. Nevíte někdo, jak to řešit? Nechce se mi to smazat a znovu instalovat/stahovat, nemám nejrychlejší net a trvalo by to docela dobu, navíc ani nevím, jak vůbec i kdybych chtěl, jak resetovat to stahování. Štve mě, že to nestahuje v notifikacích, ale musím dát options a tam informace abych viděl, že mám staženo asi 27 GB z 45, fakt mě to štve. Může mi někdo říct, co teď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som mal skor namysli to, ze ked som nainstaloval hru tak si si tam vytvaral hned na uvod ucet do 2k sports a ten by som nejako chcel zmenit, pretoze take ako vytvoreného hraca alebo tvoj vlastny tym sa uz neda menit.(nemyslim MyGM ani sezonu to sa da vytvarat nove...Ja by som skor chcel vytvorit novy 2ksport ucet ci to je vôbec mozne ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi to dneska ráno zdárně dostahovalo. Ještě že to stahuje během stand-by režimu, jinak bych musel nechat konzoli zaplou celou noc :D. Jinak hra je super, ale dost nezvyk. Na PC je to takový jednodušší, hlavně to bránění. Na PS4 je to takový pomalejší a těžší to bránění. Grafika je jedním slovem SUPER. Zamrzej ty různý glitche. Často je vidět, hlavně při obraně, jak ty těla do sebe trochu zajedou. Balón má sice skvělou fyziku a vypadá hezky, ale je moc tmavej, trošku víc oranžový do příště :D. Zatím jsem hrál pouze pár rychlejch zápasů, ale prostě je to pecka i přes hodně much. Líbí se mi kam to míří a až odladěj pár blbostí, bude to fakt MASTERPIECE. Ještě takovej dotaz mám. Můžu hrát MyCareer bez PS+. Chci si PS+ koupit, ale až tak za měsíc a chtěl bych si už ten mód zahrát, ale nevím jak to pujde bez toho PS+ mno. Když mi to někdo osvětlí budu rád. :)

Upraveno uživatelem Jordanky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nemam PS+ a MyCareer som hral normalne, lenze po opätovnom zapnuti hry som uz nemal save z MyCareer tak neviem ci to s tym PS+ suvisi alebo nie...ale skor by som povedal ze nie...Vcera mal 2ksports server nejaky vypadok tak mozno to suviselo stym .. tazko povedat.... ale kazdopadne zacat karieru vies aj bez PS+

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď. Dneska jsem to zkoušel a normálně to šlo, ale budu muset začít MyCareer odznova. První zápas byl totální fail a ten můj player vypadal jak chobotnice :D. Sem si říkal, že mu dám delší ruce a široký ramena a asi jsem to přehnal a už se to nedá změnit, takže raději začnu znova :D. Třeba mě draftne někdo lepší než Atlanta :/. Jinak hrajete někdo MyCareer? Nechcete se podělit o dojmy? Já teda sledoval STG na youtube, jak to hrál, ale myslel jsem, že můžem debatovat o tom, kdo vás draftnul, nejlepší zápas, nejhorší zápas, atp. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, další problém mám. :/. Když Nastartuju hru, objeví se Lebron a pak týmy v NBA, klasika. Pak ale už jen černá obrazovka. Nic se nestane, čekám třeba 10 minut a nic. Někde na webu psali, že pomohl reinstall. Ale já nevím, jak mám reinstalovat staženou verzi hry. :/. Znova ji stahovat je blbost. Nevíte někdo, jak na to? DOst mě to štve. Hra je o super, ale tohle prostě otráví. Díky za odpvoědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno já jsem zjistil, že když vypnu připojení k internetu, tak se to do menu v klidu dostane. Pak už jen net zas zapnu, a jede to OK. Nevim proč to nefungovalo. Ale při nejhorším to budu dělat takto.

Jinak MyCareer jsem rozjel. Draft do Utahu. Showcase byla docela katastrofa. Sice asi 17 bodů, ale prostě dost ztrát a vždy když mi dal coach nějakou výzvu, tak to Ellis zkurvil. Celou dobu mi nedal ani bod, pak mi dá coach výzvu nenechat ho skórovat a hned mi udělá nějakej zm*d clonu a už si to Ellis smečuje. Pak mi dal výzvu na začátku druhý půle ,mít dobrej start druhý půle, abychom dali 6 bodů a soupeř 0. Hned jejich první útok nesmyslný zdvojení a alley-oop, kterej je mimochodem snad nebránitelnej, a bylo po další výzvě :(. Ellis měl jen 14 bodů, ale v tunelu si vyskakoval k*k*t. Každopádně Utah Jazz. První dva zápasy klasicky sedačka. Pak jsem dostal tu šanci po zranění Burkse a docela showtime pro mě. Hned po zápase mě trenér pozval do kanclu, že dostanu víc minut. Další zápas už jsme hrál +- 1,5 ctvrtiny zápasu. Což je dost. A jelikož jsem hrál zase docela good, tak si mě zas pozval, že se mu líbí co dělám a že můžu očekávat další minuty :D. Tak jsem zvědavej. Až bude možnost, zkusim odejít někam jinam. Láká mě Clippers s Griffinem a Jordanem pod košem, k tomu Paul na driblingu a Dudley pujde pěkně SF, aspoň dokud bych byl na hřišti. Nebo do Washingtonu za Wallem a Bealem (a Veselým). Je to fakt pecka hra. Čas mi u toho letí hrozně rychle. Jen je ♥♥♥♥, že zrovna mám zkouškový a nemůžu hrát nonstop třeba all-night :D.

Upraveno uživatelem Jordanky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tym zapinanim hry u mna je to podobne ako pisal BlackFrogg, cca 5sec. cierna obrazovka potom sa vsetko rozbehne (ono to podla mna zavisi aj od toho ako je pretazeny NBA2kserver, pretoze hra sa tam prihlasuje hned po starte). A co sa tyka MyCarrer je to celkom good az na tie strasne dlhe dialogy ktore sa nedaju preskocit je to fajn. Tie ciele/vyzvy su samozrejme pre hraca zaciatocnika dost tazke splnit :) ... ale je to fajn zabavka. Moj prvy dojem z hry bol prvotne velmi chaoticky, ale zacinam si zvykat aj ked prehravam vecsinu zapasov :) .... chce to len trening trening a trening :) potom to snad pojde lepsie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak super. Se zapnutým netem, když chci zapnout hru, tak černá obrazovka a nic se neděje (čekal jsem i půl hodiny a nic). Když vypnu pripojeni k internetu tak se dostanu do menu, pak sice muzu zapnout zase pripojeni k internetu, ale kdyz chci pak cokoliv ve hre, co souvisi s inernetem napriklad aktualizovat ROSTERS, tak mi to vyhodi chybu CE34878-0. Už mě to vážně štve, chci zkusit přeinstalovat hru, ale mám digitální kopii a bojim se, že když dám uninstal, tak že odstraním celých těch 45 GB a pak bych musel hru stahovat celou znova. Protože instalace probíhala spolu se stahováním hry :/. Nevíte někdo? Když ji odinstaluju, zůstane v knihovně a budu jí moci znovu nainstalovat během chvíle? Nebo budu znovu muset stáhnou celou hru a při tom instalovat?

EDIT. Tak už nic. Už to funguje, prostě jsem to zapl a najednou to jde :D. Akorát nevím, jak si v MyCareer koupit VC. Furt to píše No content. Neví někdo jestli to nejde jenom teď nebo je s tím nějaký dlouhodobý problém?

Upraveno uživatelem Jordanky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked ti proste nieco blbne v hre s online pripojenim tak je to na 90% problem so serverom 2K. Maju to tam asi pretazene a pada to dost casto (mne uz teraz ani velmi nie, ale zo zaciatku mi to padalo casto). zvysnych 10% jedine ze mas nejaky problem s wifinou alebo lan pripojenim...

A ak budes hru instalovat na novo tak daj vediet :) jak to dopadlo s tou instalackou ci si musel tahat nanovo alebo len instalova :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě bych sem dal vědět, kdybych reinstaloval :). Ale asi se na to vyprdnu, teď to díky bohu šlape, tak s tím nebudu moc šachovat. Ale mám dojem, že to je staženo v kniovně ta hra, a když se dá unintsal, tak se nesmaže z library, ale pouze odinstaluje, takže by nemělo hrozit odebrání, celé stažené hry :). Každopádně mě štvou ty VC. Chtěl jsem si za 200 koupit 35000 VC, abych si vylepšil profíka a mohl jít do PARKU už s vylepšeným profíkem. I tak jsem to ale zkusil a musím říct, že PARK je teda super. Když se narazí na dobrý hráče, a nelaguje to, tak je to teda pecka. Hlavně 3 na 3 a 5 na 5. 2 na 2 jsem zatím nezkouel, jelikož nemám moc naskilovanýho profíka, a nechtěl jsem to někomu moc kazit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NBA je pecka, je to první basket co jsem kdy hrál a paráda až na ty jejich severy, to je tragédie :D mohli by trošku posílit :D Přidejte si mě, dal bych online :) MyCareer je dobrá, pěkně udělaný, ale dabovaný by mohli bejt všichni, docela divný když na tebe mluví trenér a jedou jenom titulky :D jinak jsem v Atlantě, prvních pár zápasů byla katastrofa, pak jsem si postupně vylepšil střílení na max a už to jde, za zápas dávam klasicky 20 bodů při hodnocení B, B-. Docela mi vadí jeden bug, při zápasech se jakoby seká zvuk, myslim že to dělá jenom když je to připojený, online, ale je to docela otravný. Jinak super hra, grafika je vynikající : )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, já jsem musel MyCareer rozjet znova. Showcase jsem zabrál dost dobře. Vypadalo na draft do Oklahomy, což by byl sen, ale nakonec jsem ve Phily a jsem za to rád. Samý mladý tu hrajou a docela válíme. Ty servery mě taky dost štvou. Hlavně ten PARK, to je sice super mód, ale u mě třeba se nedá hrát. Laguje to občas strašně, a celý je to hrozně pomalý. Myslim odezvu, je to hrlůza, v takový hře je ta odezva důležitá, dost mě to mrzí, jak vám jede PARK? Normálně? Já třeba nevím jestli mě to třeba nespojuje s USA když jsem si koupil digitálku z US storu. Nevíte o tom něco? Jako přijde mi to až moc občas sice celkem dobrý jen třeba se slabší odezvou a občas je to brutální sekání a musím vypnout. Internet nemám zlej, BF4 nebo fifu 14 hraju celkem bezproblému, sice teda na PC, ale net je stejnej a vzdálenots od routeru taky tak nevim :(. Když by někdo věděl čím to je, tak pls řekněte :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu