kvasimodo Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Doufam,ze mi jeste Anymous poradi nebo nekdo jinej.Vim ,ze jsem s tema dotazama uz otravnej. Dalsi kamos si chce koupit PSP Slim a pak hrat isa. Spoleha ,ze mu tam hodim CF kdyz jsem to uz zvladnul na Fatu. Ja ale nevim kdyz udelam pandora baterii na Slim jestli se da vratit do normalniho stavu. U Fatu to v nabidce je ,jenomze na fotkach k Slim Pandoras baterii moznost na navrat k normalni baterii nevidim? A nebo to mam radeji instalovat rovnou z XMB na 3.60 M33 a pak na 3.71 M33? Nejsem si jistej kdybych dal do Slima Pandoru z Fatu ,ze by fungovala. Pro vyrobu unbrickera V3 pro slim se ma pouzit Pandora pro PSP Slim (tom b). Poradte, co je na vyrobu CF na Slima nejjistejsi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 do slima de normálně Fat baterie....pro vytvoření Slim pandory použiješ Hellcat pandora creator.....(ale pouze na Slim s CFW) do Fat ji nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Listopad 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 To bych ale musel mit 3.72 HX a ne 3.71 M33. Pisou ze to je pro CF 3.72 HX. Nicmene z toho nevim jak nejlepe udelat CF na Slima? Jestli pres unbrick nebo pres XMB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 no ono to de jedině přes unbrick..ta aplikace od Hellcat běhá normálně i na 3.60 M33 i 3.71 M33.... jinak: udělej pandoru z Fat baterie (klasickou pandoru) a pak k tomu Magic Memory Stick podle DC v3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 co? takže abych flashnul slima, potřebuju k tomu fata, a jeste si hardvarove hrat s baterkou ? to jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 co? takže abych flashnul slima, potřebuju k tomu fata, a jeste si hardvarove hrat s baterkou ? to jako fakt?potřebujes udělat pandoras battery a magic memory stick..:!::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 jo , a pandoras batery je taky trochu letovani baterky ne? nebo je oboji ciste softwarova zalezitost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 but letovanim nebo muzes softwarove oboje!jestli chces pomoct tak pisni na icq(viz podpis):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 mno , de o to, ze ja to zatim nemam, to psp, resp dostanu ho na vanoce, ale tak prave nechci zjistit, ze se do toho budu muset hardware hrabat --- ja to totiz nemam rad, kdyz si neco koupim, tak aby to zustalo v puvodnim stavu, po fizicke strance, ale flashovani a takovy mi nevadi, ale na ICQ pokecam, zeptam se te na par veci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 mno , de o to, ze ja to zatim nemam, to psp, resp dostanu ho na vanoce, ale tak prave nechci zjistit, ze se do toho budu muset hardware hrabat --- ja to totiz nemam rad, kdyz si neco koupim, tak aby to zustalo v puvodnim stavu, po fizicke strance, ale flashovani a takovy mi nevadi, ale na ICQ pokecam, zeptam se te na par veci... pokud mas jeste jedno PSP k dispozici, uz predelane, tak bdue stacit softwarove, pokud ne a chces si to udelat sam, bud budes muset hardwarove, nebo si od nekoho koupit uz pandoru, pokud ti nevadi kdyz to nekdo udela za tebe, nemusis se s tim prdet vubec ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 uz to mam domluveny od jednoho kluka:-) udela mi to;) ale jinak, je tu někdo z MB, kdo by mi to udělal přes pandoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kvasimodo
Doufam,ze mi jeste Anymous poradi nebo nekdo jinej.Vim ,ze jsem s tema dotazama uz otravnej.
Dalsi kamos si chce koupit PSP Slim a pak hrat isa.
Spoleha ,ze mu tam hodim CF kdyz jsem to uz zvladnul na Fatu.
Ja ale nevim kdyz udelam pandora baterii na Slim jestli se da vratit do normalniho stavu.
U Fatu to v nabidce je ,jenomze na fotkach k Slim Pandoras baterii moznost na navrat k normalni baterii nevidim?
A nebo to mam radeji instalovat rovnou z XMB na 3.60 M33 a pak na 3.71 M33?
Nejsem si jistej kdybych dal do Slima Pandoru z Fatu ,ze by fungovala.
Pro vyrobu unbrickera V3 pro slim se ma pouzit Pandora pro PSP Slim (tom b).
Poradte, co je na vyrobu CF na Slima nejjistejsi ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts