:.Dragunov.: Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 Ja mam menici ta ktera ma vliv na teplo...Ale ja bych spis skusil tu magnetickou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Hey lidi kde se dá objednat ten Powerball? Chtěl bych si ho objednat k vánocům z nejlevnějšího serveru... Díky předem za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Plastelinu mam ted asi trictvrteroku a furt si s nim hraju...Predtim jsem ji nosil vsude ale ted ji mam u kompu a porad ji mackam a taham si s ni atd...Super vecicka :-) Hele potřebuju poradit... Chtěl bych tu púlastelínu koupit babče k vánocům... Jak to jako funguje? Nechápu to... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Plastelinu mam ted asi trictvrteroku a furt si s nim hraju...Predtim jsem ji nosil vsude ale ted ji mam u kompu a porad ji mackam a taham si s ni atd...Super vecicka :-) Hele potřebuju poradit... Chtěl bych tu púlastelínu koupit babče k vánocům... Jak to jako funguje? Nechápu to... ! http://www.plastelina.cz/ http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/901 http://gadgets.cz/ 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 jej tak toto je naprosto paradni vecicka supr topic ja jsem si taky koupil powerball z alzy (techno) a musim rict ze se cela rodina trumfujem... ale ja vzdy vyhravam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 MAM dotaz na tu plastelinu je tam nejaka ze je vsechno dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Este neco poradte kterou si mam koupit nekdo kdo je zkušený ...uvažoval sem nad magnetickou a k tomu ten magnet za 90kc co rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 http://www.plastelina.cz/ http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/901 http://gadgets.cz/ ...vsak tady mas primo stranku o tech plastelinach....ty druhy co tam sou ty tam sou... ...pokud chces nakou doporucit, precti si naky diskuze(primo na gadgets nebo plasteline atd...pochybuju, ze primo tady na tomhle foru maj desitky lidi doma tuhle vecicku...ma ji napr Dragunov) ...me osobne prijde nejefektivnejsi ta reagujici na teplo a menici barvu...toho si uzijes dost a porad... ...se svitici se budes par dni zavirat na zachode a pak finito..a magneticka je taky o nicem... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 To pocitadlo je celkem zradna vec - driv jsem ho furt zapinal, ale ted si spis tocim jen tak pro radost a skoro o nem nevim... Tak mě ho prodej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Hmmm...Tak ta menici je perfektni...Mam tu ktera se meni ze zlute na oranzovou...Ale uz to nemeni barvu uz je stale oranzova ale tzo vubec nevadi.Je to ale i tak perfektni vec.Tolik veci se stim da delat.Asi si koupim jeste jednu :-) .Asi tu magneticko protoze me fakticky zajima. A nekupuj to babicce ale sobe :-D .Uzijes si dost srandy ;-) .Takze doporucuju magnetickou nebo metalickou ty jsou taky mepkny...Ta menavkova je fakkt super ale stve me ze to prestalo fakcit to meneni barev :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Tak tuhle hovadinku jsem si objednal na alzasoftu s čítačem otáček a modrými neony. Vypádá to, že to bude super. A tady máte odkázek na recenzi. http://gadgets.zive.cz/?q=node/1002 Dám vědět až to dojde a odzkouším to. já už to mám tak přes půl roku a je to fakt hodně dobré;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Kde nejlevněji koupím samotný počítadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Ten powerball sem si koupil kdysi před třičtvrtě roku a moc sem si stim vyhrál,možná to ještě někde vyhrabu.Ale je bez počítadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Hmmm...Tak ta menici je perfektni...Mam tu ktera se meni ze zlute na oranzovou...Ale uz to nemeni barvu uz je stale oranzova ale tzo vubec nevadi.Je to ale i tak perfektni vec.Tolik veci se stim da delat.Asi si koupim jeste jednu :-) .Asi tu magneticko protoze me fakticky zajima.A nekupuj to babicce ale sobe :-D .Uzijes si dost srandy ;-) .Takze doporucuju magnetickou nebo metalickou ty jsou taky mepkny...Ta menavkova je fakkt super ale stve me ze to prestalo fakcit to meneni barev :-/ ..pokud ti prestala menit barvu, tak bych o normalne ferove vyreklamoval.... ..a budes mit novou :wink: ..z toho se nemuzou vylhat 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Hmmm...Tak ta menici je perfektni...Mam tu ktera se meni ze zlute na oranzovou...Ale uz to nemeni barvu uz je stale oranzova ale tzo vubec nevadi.Je to ale i tak perfektni vec.Tolik veci se stim da delat.Asi si koupim jeste jednu :-) .Asi tu magneticko protoze me fakticky zajima.A nekupuj to babicce ale sobe :-D .Uzijes si dost srandy ;-) .Takze doporucuju magnetickou nebo metalickou ty jsou taky mepkny...Ta menavkova je fakkt super ale stve me ze to prestalo fakcit to meneni barev :-/ tu magnetickou jsem chtel koupit i s tim magnetem ale nakonec jsem si koupil metalickou třpitivy bronz jestli si obednas tu magnetickou tak bych ti to teda doporucil i s tim magnetem a jestli ji teda budes mit dej vedet jaka je. PS:mozna sem si obenal nechca i tu oslnivě zlatou takže jestli mi dojde tak bych ji nekomu pripadne střelil.....nevim jestli se mi povedlo to stornovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Powerball prines kamos asi pred rokem nebo mozna este pozdejc do skoly. Sem si to pucil, tocil, tocil a pak sem myslel, ze mi upadne ruka. Sileny :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Ako tak citam, normalne uvazujem ze si konecne powerball kupim aj ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 se nezda ale ma to mega silu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 no ja porad nevim prsne kolik otacek sem udelal ale bylo to pres 12k protoze mam techno a rozsvitil sem i modrou diodu-max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 techno má přece otáčky zobrazovat těmi diodami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ale je tezke je precist je to slozite kdyztak napisu potom vice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 nevite kde koupit tuhle vecicku levne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 nevite kde koupit tuhle vecicku levne?? Nevim jestli levně :arrow: alzasoft.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 ale je tezke je precist je to slozite kdyztak napisu potom vice...jn přečíst to ej problematické někdy se my ani nezobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 nejlevněji asi na www.ball.cz mam neon blue a bílou limited edition....doporučuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.