Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 a 12GB HDD

solokaprik

Recommended Posts

Mám ho taky, dal sem si tam disk z notebooku 320GB. Na HDD jsou třeba DEMO hry které stáhneš z marketu, a také se tam ukládají aktualizace her, aspoň u mého. Pokud budeš mít hodně her, nebo stahovat nějaké ty dema, doporučuji aspoň 120GB, je to lepší. 12GB v PS3 je interní paměť, žádný HDD tam není, pokud ho tam budeš chtít dát, musíš si koupit rámeček na disk.

Jo a ještě, pozice se ukládají na interní paměť, při výměně disku mě hry zůstali v PS3, navíc, 12GB na ukládání pozic si myslím BOHATĚ stačí, nevím z jakého důvodu by se ti měli pár kilobajtové nebo megabajtové savy ukládat na HDD.

Pokud se mýlím, omlouvám se.

Upraveno uživatelem PitaCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně rámeček kupoval kámoš, protože to PS3 mám od něj, takže netuším. Snad jakýkoli, já mám Western Digital, 5400 otáček. Psát ti tady specifikace nemá cenu, prostě kup nějaký, a dej ho tam ;) Škoda že nebydlíš v HK, mám tady 160GB disk, ale původní majitel ho vyhodil, protože měl poškozený Windows a nenačetl se mu :D Dej tam třeba s Xboxu, ten je taky stejný.

Odkaz ke komentáři

Ok, dík. Našel jsem doma nějaký starší notas, snad tam bude aspon 160GB diskl abych ho tam hodil. Jinak potřebuju sehnat rámeček, zítra se jdu poptat do Electroworldu snad budou mít:/

Odkaz ke komentáři

Kámoš ho myslím kupoval někde na internetu, v nějakém online obchodě. V JRC je většina věcí předražených. Ten kámoš za něj nedal víc jak 300 s poštou. Za použitou, půl roku starou, jako novou nehranou hru Far Cry 3 mi nabídli 230kč, ale sami jí tam prodávají použitou za 600.

Odkaz ke komentáři

Jojo, tak to u JRC bývá... Já akorát vím, že v JRC je, protože jsem nevěděl, že potřebuju caddynu, když jsem si PS3 kupoval a chtěl jsem tam hned dát HDD, abych mohl stahovat hry z PSN, tak jsem zajel do nejbližšího JRC a zeptal se. Tak jen, kdyby se autorovi nechtělo čekat, jako se nechtělo čekat mě, většinou je možnost, která je rychlá ale okamžitá (a pak pomalejší - skrz poštu, ale levnější) ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu