solokaprik Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Zdravim, chystám se znovu přejít z Xboxu na PS3. Chci se zeptat k čemu slouží HDD v PS3? Vystačim si s 12GB HDD? V Alze je za 4k uplně novy Superslim. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 no na co by slouzil... na ukladani pozic ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 bez HDD ti bude ps3 prepadat na jednu stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaCZ Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Mám ho taky, dal sem si tam disk z notebooku 320GB. Na HDD jsou třeba DEMO hry které stáhneš z marketu, a také se tam ukládají aktualizace her, aspoň u mého. Pokud budeš mít hodně her, nebo stahovat nějaké ty dema, doporučuji aspoň 120GB, je to lepší. 12GB v PS3 je interní paměť, žádný HDD tam není, pokud ho tam budeš chtít dát, musíš si koupit rámeček na disk. Jo a ještě, pozice se ukládají na interní paměť, při výměně disku mě hry zůstali v PS3, navíc, 12GB na ukládání pozic si myslím BOHATĚ stačí, nevím z jakého důvodu by se ti měli pár kilobajtové nebo megabajtové savy ukládat na HDD. Pokud se mýlím, omlouvám se. Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem PitaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Dobře, díky hoši. Musle jsem si pár věcí připomenout. Ještě kde koupim rámeček, nemohu ho nikde najít dostupný. Mohu do něj vložit jakýkoliv 2,5 HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaCZ Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Mně rámeček kupoval kámoš, protože to PS3 mám od něj, takže netuším. Snad jakýkoli, já mám Western Digital, 5400 otáček. Psát ti tady specifikace nemá cenu, prostě kup nějaký, a dej ho tam ;) Škoda že nebydlíš v HK, mám tady 160GB disk, ale původní majitel ho vyhodil, protože měl poškozený Windows a nenačetl se mu :D Dej tam třeba s Xboxu, ten je taky stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Jo asi to tak udělám, mám 320GB disk v xboxu tak ho hodim do PS3, ale co dám do Xboxu místo něho? Nějaký návrh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaCZ Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 No pokud ho chceš prodat, prodal bych ho bez disku, pokud ho chceš používat, tak bych sehnal někde použitý, pár GB disk, pokud nemáš Xbox flashlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jen se ještě zeptám, když si teda pořidim ten s 12GB interní paměti, budu moct normálně vše hrát atp akorát nebude místo na dema her, písničky, filmy atp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaCZ Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ano, na ukládání pozic a nějaký malí update hry to stačí, pokud by nestačilo, časem bys tam nějaký hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ok, dík. Našel jsem doma nějaký starší notas, snad tam bude aspon 160GB diskl abych ho tam hodil. Jinak potřebuju sehnat rámeček, zítra se jdu poptat do Electroworldu snad budou mít:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Rámečky mají v JRC (teď už game.cz), stojí okolo 3-4 stovek, pokud vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaCZ Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Kámoš ho myslím kupoval někde na internetu, v nějakém online obchodě. V JRC je většina věcí předražených. Ten kámoš za něj nedal víc jak 300 s poštou. Za použitou, půl roku starou, jako novou nehranou hru Far Cry 3 mi nabídli 230kč, ale sami jí tam prodávají použitou za 600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Jojo, tak to u JRC bývá... Já akorát vím, že v JRC je, protože jsem nevěděl, že potřebuju caddynu, když jsem si PS3 kupoval a chtěl jsem tam hned dát HDD, abych mohl stahovat hry z PSN, tak jsem zajel do nejbližšího JRC a zeptal se. Tak jen, kdyby se autorovi nechtělo čekat, jako se nechtělo čekat mě, většinou je možnost, která je rychlá ale okamžitá (a pak pomalejší - skrz poštu, ale levnější) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 mají ho tam podle webu az 3 kila, tak to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.