Panther Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Zdravim premyslim o koupi Call of duty ghost na amazonu (KEY) Vychazi to na 1000 korun dohromady ja jelikoz bych chtel mit master kvuli trofejim a tak zaplatim 600 vy 400 Tady refference http://console-forum.net/tema/107624-trvale-kupovani-psn-her-quot-klub-2-quot Zatim jeste nevim no ale kdyz by se nekdo nasel nejak se domluvime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 No tvoje hodnoceni neni taky nejlepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 no obcas demence lidi s tim souvisi ... Kdyz se zeptas jakeho koliv clena nase " spolku " PSN tak pochybuji ze ti rekne o me neco spatneho Vsichni mi poslali dopredu penize vsichni dostali na cem jsme se dohodli. Whatever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 no obcas demence lidi s tim souvisi ... Kdyz se zeptas jakeho koliv clena nase " spolku " PSN tak pochybuji ze ti rekne o me neco spatneho Vsichni mi poslali dopredu penize vsichni dostali na cem jsme se dohodli. Whatever Pripad : Oberfrance spadl mi internet jakmile se mi nahodil poslal jsem mu co sem mel dal jsme se bavily omluvil jsem se mu on ze jo jo jo pak sem ho prosil at to upravi a tam skutek utek. Ty druzi dva prisli o ucet na MC jakymsi zpusobem me neznamym. Ja k tem uctum reset nemel. // lol proc se to naklonovalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ja bych zajem prave ze mel... ale nevim no. Dam ti vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 jojo urcite :) stastny a vesely btw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.