davidl Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) Hrajete nekdo war thunder? :) ja si obcas zalitam a hlavne se tesim na tanky, mam slusnou zkusenost z world of tanks tak to pak bude narez :) by jsme mohli zalozit nejakej klan treba :) nebo obcas zahrat :) nevim jestli tady jdou delat cety, ale nejspis to nejak jde :) Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem davidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Ahoj,rad bych se zeptal na par veci,funguje uz ve hre to,ze muze hrat zaroven spolu pc hrac a ps4 hrac?Prosim,jaka je aktualni verze hry?me to pise 1.36.36,ale mam takove tuseni,ze uz je verze novejso,neaktualizovalo se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Spojeni online hry by melo byt az v plne ted hrajem betu.plna verze nevim kdy ma vyjít a stejné si myslím ze to spojeni nebude hned jinak verze na PC je verze je 1.37 myslím,takže sme oneco pozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 A jak to vypada s cestinou na ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Zná někdo nějaký zdroj informaci?Zajímá mě,jestli se ps4 verze docka cestiny a kdy by mohl vyjit patch 1.37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 1.37 už ne nahozena.. po delší době jsem zapnul a už to lítá.. :).. jinak hru jsem začal hrát docela.. dejme tomu vážně.. něco už mám nalítáno, někdy mám dny zabijáka, někdy ne:D rád zahraju :) v kolegou sem to ještě nehrál.. Neocar92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 1.37 už ne nahozena.. po delší době jsem zapnul a už to lítá.. :).. jinak hru jsem začal hrát docela.. dejme tomu vážně.. něco už mám nalítáno, někdy mám dny zabijáka, někdy ne:D rád zahraju :) v kolegou sem to ještě nehrál.. Neocar92 Ale prd,nešiř tady zbytečně lži,jasně se podivej do leveho horniho rohu,stale verze 1.36.36 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 v levým horním rohu mám 1.37.45.3 zapnul jsem to asi po týdnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Tak mam asi nejakou vadnou hru,nebo nevim.Zkusim si te pak pridat na pc uctu,jestli uz to maka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 jinak aby nedošlo k nedorozumění.. je to foceno na PS4.. PC účet jsem si založil taky ale spíš čekám až zprovozněj cross platformu.. nechce se mi začínat od znova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Jojo,o to mi taky slo,spojene to jeste neni,a az bude,tak bude porad platit zvlast ucet na psn a zvlast ucet na pc,spojene to bude akorat mezi hraci,takze zustanu u hrani na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Zdravím... Lidi nemáte někdo nějaké informace, jak to vypadá s tanky u PS4 verze...? Jestli budou a když tak kdy... dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Tanky vseobecne vychazi v listopadu tohoto roku,na 100% na vsechny platformy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Tanky vseobecne vychazi v listopadu tohoto roku,na 100% na vsechny platformy. Super, díky... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razrl Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 obcas to hraju. PSN : MacMonstercz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Taky sem zkoušel, ale letadla mě moc neberou, čekám hlavně na tanky... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Tak jsem také vyzkoušel zatím mě to moc nechytlo, ale když už je to F2P tak určitě jednou za čas z nudy zahraji, nick: Kuliss9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex46259 Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Co tady rozjizdis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex46259 Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 může mi někdo vysvětlit, proč se mi hra seká, jak kdybych to hrál na PC, který to nestíhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Spatna optimalizace,jeden z duvodu,proc jsem presel na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Velké zklamání, seká se to jak sekačka z Mountfieldu... snad to opraví, na PS4 zatím nepoužitelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Velké zklamání, seká se to jak sekačka z Mountfieldu... snad to opraví, na PS4 zatím nepoužitelné... je o pěkně na pikaču, těšil jsem se na to, ale to jak to vypadá je děs a běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 je o pěkně na pikaču, těšil jsem se na to, ale to jak to vypadá je děs a běs Taky sem se těšil, že si to zahraju z postele... to že to není žádný grafický zázrak by mi nevadilo, ale že se to seká jako old PC tak to mě hodně sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.