Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDD z NTFC na FAT 32

WoodySalamadr

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Já to dělal normálně přes průzkumníka, flashky i hdd... dáš formátovat HDD... tam vybereš co chceš a je to ;)

Z meho externího HDD to nejde je tam NTSFC a Fat ale na PS3 potřebuji fat 32 a to nevím jak na to zkusil jsem kde jaký návod ale nešlo mi to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
PS3 si disk zformátuje a překonvertuje sám.

To ale samozřejmě platí jen pro interní disk, který navíc ani FAT32 ve výsledku není..

Aha a jak když to ani nenajde vubec nevím jak to udělat jestli to jde jak píšeš prosím napsal by si mi postup byl bych ti velmi vděčný Děkuji

Opravdu by mělo stačiv v Tento počítač kliknout pravým tlačítkem myši, dát formátovat a zvolit typ. Pokud ne, jde to samozřejmě i přes CMD s příkazem format pismeno_disku: /FS:FAT32. Nebo skoro jakýkoliv disk/partition manager. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/partition-wizard-home-edition

Odkaz ke komentáři

• 0
To ale samozřejmě platí jen pro interní disk, který navíc ani FAT32 ve výsledku není..

Tak to se omlouvám, špatně jsem si to přečetl. Žádný exterák nemám, kromě iPodu. Ale interní disk i externí fleška jde formátovat na FAT 32. Je k dispozici jen NTFC a FAT 32. Nevím z jakého důvodu tam je jen FAT ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu