WoodySalamadr Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Zdravím jenom chtěl poprosit o přesný návod jak překonvertovat HDD z NTFC na FAT 32 zkoušel jsem návody na netu ale jeden byl horší než druhý takže bych mohl ocenil pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Araym Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Já to dělal normálně přes průzkumníka, flashky i hdd... dáš formátovat HDD... tam vybereš co chceš a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoodySalamadr Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Já to dělal normálně přes průzkumníka, flashky i hdd... dáš formátovat HDD... tam vybereš co chceš a je to ;) Z meho externího HDD to nejde je tam NTSFC a Fat ale na PS3 potřebuji fat 32 a to nevím jak na to zkusil jsem kde jaký návod ale nešlo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitaCZ Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 PS3 si disk zformátuje a překonvertuje sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoodySalamadr Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 PS3 si disk zformátuje a překonvertuje sám. Aha a jak když to ani nenajde vubec nevím jak to udělat jestli to jde jak píšeš prosím napsal by si mi postup byl bych ti velmi vděčný Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 PS3 si disk zformátuje a překonvertuje sám. To ale samozřejmě platí jen pro interní disk, který navíc ani FAT32 ve výsledku není.. Aha a jak když to ani nenajde vubec nevím jak to udělat jestli to jde jak píšeš prosím napsal by si mi postup byl bych ti velmi vděčný Děkuji Opravdu by mělo stačiv v Tento počítač kliknout pravým tlačítkem myši, dát formátovat a zvolit typ. Pokud ne, jde to samozřejmě i přes CMD s příkazem format pismeno_disku: /FS:FAT32. Nebo skoro jakýkoliv disk/partition manager. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/partition-wizard-home-edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitaCZ Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 To ale samozřejmě platí jen pro interní disk, který navíc ani FAT32 ve výsledku není.. Tak to se omlouvám, špatně jsem si to přečetl. Žádný exterák nemám, kromě iPodu. Ale interní disk i externí fleška jde formátovat na FAT 32. Je k dispozici jen NTFC a FAT 32. Nevím z jakého důvodu tam je jen FAT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoodySalamadr Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Lidi mám prostě ten Disk zformátováný na FAT 32 jo všechno ok ale v PS3 mi nenajede :D wtf co ted ??? prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoodySalamadr
Zdravím jenom chtěl poprosit o přesný návod jak překonvertovat HDD z NTFC na FAT 32 zkoušel jsem návody na netu ale jeden byl horší než druhý takže bych mohl ocenil pomoct :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.