Han Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 mam FW 3.71M33-2, chci spustit nejakou hru, nejde, pouze cerna obrazovka, podivam se do flash1 a tam je Config.se, smazu ho, vse je ok ale kdyz zmenim takt procesoru nebo jakoukliv vec v recovery nebo po zmacknutem SELECT tak se tam Config.se znovu objevi.... jak ho smazat aby se tam opet nerespawnoval? pouziva asi cheat nekonecna zivotu:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 ten se ti objeví znova at chceš nebo ne,proč myslíš že s jmenuje config? (configuration-nastavení)a když se objeví znova tak to zas nejde jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 ten se ti objeví znova at chceš nebo ne,proč myslíš že s jmenuje config? (configuration-nastavení)a když se objeví znova tak to zas nejde jo? toze ten tam normalne byt nema, pokud se tam objevi tak vetsina her nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 toze ten tam normalne byt nema, pokud se tam objevi tak vetsina her nefunguje To vubec neni pravda!!! :) Prave ze tam byt ma! :) (jak to uz zde nekdo napsal je to nastaveni recovery menu...) Smaz ho jednou pak to nastav dobre a pak to porad nejde?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 když smažeš tak to snad jako by sii naformátoval flash1 ne? akorát že nemusíš znovu nsatovovat psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 kdyz nefungovaly hry tak to bylo kvuli config.se a kdyz jsem ho na 3.40 vymazal tak vse fungovalo jak melo ale ted s nim je problem opet a nemam ho jen ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Config smazat nejde a ať tomu uvěříš nebo ne, objevil se pokaždé na jakémkoliv FW. Stejně tak tomu je třeba u PC hry, kde můžeš smazat soubor ini. Zapneš hru, nastavíš si ji a ini soubor se objeví znova. Zkus to ještě jednou správně nastavit a jestli to nebude fungovat, tak nehledej chybu v Config.se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10021&page=2 tady jste mi radili at ho smazu a vse fungovalo tak kdyz to neni v tom tak co je za problem kdyz mi nektery hry nefachaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=10021&page=2 tady jste mi radili at ho smazu a vse fungovalo tak kdyz to neni v tom tak co je za problem kdyz mi nektery hry nefachaj?počkej počkej,to je rozdíl jestli nějaký nebo všechny,pokud jen nějaký tak to nemá s configem nic společnýho,jak nefungujou? černá obrazovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 to bude neco v recovery - advanced - advanced configuration tam musis vsechno na disabled nektere hry to nechaly nektere ne to neni chyba configu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 počkej počkej,to je rozdíl jestli nějaký nebo všechny,pokud jen nějaký tak to nemá s configem nic společnýho,jak nefungujou? černá obrazovka? nefunguje mi Fight Night Round 3(cerna obrazovka) a kamosovy nefunguje mnohem vice her (take cerna obrazovka)tak to resime, i kdyz jsem vypnul v ADVANCED/ADVANCED CONFIGURATION oboje veci tak to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 nefunguje mi Fight Night Round 3(cerna obrazovka) a kamosovy nefunguje mnohem vice her (take cerna obrazovka)tak to resime, i kdyz jsem vypnul v ADVANCED/ADVANCED CONFIGURATION oboje veci tak to proste nejdea nefungujou vám stejný hry nebo každýmu jiný? mohli by být vadný no,ještě mužete zkusit no umd změnit ale jinak mě nic nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 To han , config.se se maze aby se ti resetovalo nastaveni recovery . U 3.40 oe se docela casto stavalo ze byl config poskozeny a samo od sebe se rozhazovalo recovery . To znamena ze nejde nadobro smazat , tim ze ho smazes das recovery do defeautu a az si to nastavis dle sveho se tam znovu obevi aby si pamatoval toto nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 presne jak rika romeno! config.se je ulozena konfigurace CFW (recovery/VSH menu) - pokud ho smazes, samo se opet vytvori ale s defaultnimi hodnotami.. Kdyz jsi ho smazal v 3.40 OE-A, tak to bylo protoze z nejakeho duvodu, zde byla chyba, ze ten config.se byl v read only modu, takze ackoliv jsi nastavil spravne recovery, tak se nic nestalo a nastaveni se neulozilo, takze jsi mel aktivni pouze spatne nastaveni z config.se a nemohl jsi ho zmenit, kdyz jsi ho smazal, vytvoril se novy, s pravy R/W a jeste k tomu se vse resetovalo do defaultu a jak je zname, hry jedou i z defaultu, takze jsi mel jiste ze tam nemas nic blbe.. To ze ti nejede par her VUBEC NIC NEZNAMENA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 já jsem uplně v řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 měl sem stejnej problém,jenže mě to pomohle vždy jen krátkodobě protože když to smažeš a pak vlezeš do recovery aby si nastavil něco jinýho okamžitě je to zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 LIDI problem byl vyresen ! i kdyz jste mi vubec nepomohli:) ani jste nemohli :) chyba byla v tom ze to iso od kopyho proste nejelo:) pak jsem si vzpomel na flash1 a bylo to tam tak sem to resil timto zpusobem no... a hned nato mi kamos napsal ze mu nejedou hry taky tak sme to resili taky tak a doted sme to u nej nerozresili ma nastaveny stejny recovery ale fungujou mu pouze nektera isa(cso) a ma stejny FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 LIDI problem byl vyresen ! i kdyz jste mi vubec nepomohli:) ani jste nemohli :)chyba byla v tom ze to iso od kopyho proste nejelo:) pak jsem si vzpomel na flash1 a bylo to tam tak sem to resil timto zpusobem no... a hned nato mi kamos napsal ze mu nejedou hry taky tak sme to resili taky tak a doted sme to u nej nerozresili ma nastaveny stejny recovery ale fungujou mu pouze nektera isa(cso) a ma stejny FW. co kecas ze ti nikdo nepomohl, ja ti pomohl: cituji: "To ze ti nejede par her VUBEC NIC NEZNAMENA..." ... tim jsem chtel rici ze ISO muze byt vadne :D :D:) :wohow: :lol: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 co kecas ze ti nikdo nepomohl, ja ti pomohl:cituji: "To ze ti nejede par her VUBEC NIC NEZNAMENA..." ... tim jsem chtel rici ze ISO muze byt vadne :D :D:) :wohow: :lol: :cheesygrin: :D nojo ale to napadlo nejdriv me a az potom tebe :P byl sem rychlejsi ale tys to sem drive napsal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.