Jump to content

Homebrew loader pro PSP fw 2.01, 2.50 a možná 2.60

Recommended Posts

Guest Anonymous
Posted

Na této stránce se objevila zpráva, že Fanjita pracuje na Homebre Loaderu pro fw2.01 a 2.50 - možná i 2.60.

Využije přitom GTA:LCS Edison Carter§ s cheatovacího programu. PSP updates si o tom povídali s Fanjitou a ten jim řekl, že na tom dělá a že to může být hotové dříve než si myslíte :-).

Otázka: Co tedy se stávajícím Fanjita Eboat Loaderem spustíte a co ne? Můžete s ním na fw.2.0 pustil všechny homebrew aplikace a umí spustit i ISO hry? Někdo by měl vysvětlit.. co ten prográmek umí, a co by mohl umět na fw.2.50.

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Anonymous
Posted

Třikrát hurá! :D Doufam že to bude brzo, jinak asi vyletim z kůže jestli budu mít v PSP 2,01 :shock:

Guest Anonymous
Posted

HURA hackerom !!! mudem mat gta lcs na psp v iso :lol: to bude fakt cool. MUHAHAHAHA

Guest Anonymous
Posted

jj. konecne nejake good veci. hlavne net+psp+iso=realy good ;) to bude haluz

Guest Anonymous
Posted

no ,podle me to neni zadnej zazarak jak sem na to koukal ,stale cekame

Posted

----------------------------------------------------------------------

Tetris on PSP Firmware 2.01

Posted by greg

psp3d were able to successfully load and play Tetris on the PSP - with firmware version 2.01!

-----------------------------------------------------

Objavilo sa to na psp hacks. Takze majitelom fw.2.01 svita uz na lepsie casi.

Guest Anonymous
Posted

Konecne bych moh prestat mlatit hlavou do zdi ze jsem updatoval na 2.60 :) Jinak jak jsem koukal tak nekdo ten tetris rozchodil i na inkriminovanem FW 2.60. ALe rozhodne s tim nebudou fungovat ISO loadery a vubec nic co potrebuje obcovat s jadrem.

Guest Anonymous
Posted

nojo ale to si musime koupit GTA LCS ktery je v CR silene predrazeny :(

a ten cheating programek stejne funguje jen na US verzi gta... tak nevim no

Guest Anonymous
Posted
a GTA se vejde na 1 GB kartu ?? doufam ze jo...
ano vojde sa.
Guest Anonymous
Posted

takze do vanoc tak to sem fajt rat protoze se bojim ze budu mit PSP z FW 2.01

Guest Anonymous
Posted

Nefiete niekto nieco nowe o HOMEBREW LOADER pre fw.2.01 :(

Guest Anonymous
Posted
četl jsem, že ten Fanjita(nevim jak se přesně píše) vidal EBOOT LOADER 0.9 ale zatím jen na 2.00 --

http://pspupdates.qj.net/

tam to je...najdete to mezi novinkami

Zatim jeste PSP nemam a proto me zajima jestli s timhle novym loaderem je mozne spustit ISA na fw 2.00?

Guest Anonymous
Posted
Vyzera to veelmi zaujimavo a hlavne FUNKCE, ale zatial som medzi testovanymi nevidel ziaden iso loader a iso hry. Ale vyzera to, ze to bude mozne.
koukal jsem se přimo na Fanjitovi stránky a tam má list všech homebrew, které na tom jdou spustit.....u ISO Loaderů je naspáno - NEJDE :?

to je v haji :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy