tox Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 ehm, ehm :twisted: http://www.pspmod.com/forums/showthread.php?t=3180&page=1&pp=10 aby to nebyl nějákej fake, kterej ti brickne psp :roll: sou tam i nejaky kladny reakce, ale kdo vi, jestli to nejsou lhari, ktery chtej, aby se PSP zmrvilo i ostatnim Who the fuck made this!!!! Whats there name!!!! and their adress!! cause im gonna hunt them down and give the a big hug haha nice exploite man i like it. Thx for the help, i bet u thought was really mad. lol yall should really try this Omfg yyeyeyeyyeyeyeyye does this work shalted im gona get a plane to america and give you a big hug!!!!!!!ps. im not gay ale nevim, nevim, jestli se vyplati si kupovat GTAcko ... :-/
eskimo Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 ehm, ehm :twisted: http://www.pspmod.com/forums/showthread.php?t=3180&page=1&pp=10 aby to nebyl nějákej fake, kterej ti brickne psp :roll: sou tam i nejaky kladny reakce, ale kdo vi, jestli to nejsou lhari, ktery chtej, aby se PSP zmrvilo i ostatnim Who the fuck made this!!!! Whats there name!!!! and their adress!! cause im gonna hunt them down and give the a big hug haha nice exploite man i like it. Thx for the help, i bet u thought was really mad. lol yall should really try this Omfg yyeyeyeyyeyeyeyye does this work shalted im gona get a plane to america and give you a big hug!!!!!!!ps. im not gay ale nevim, nevim, jestli se vyplati si kupovat GTAcko ... :-/ no ja ikdybych to gta měl, tak bych to neriskoval a radši čekal až něco vyroví fanjita(při čekání bych samo. hrál gta) :wink:
shadow.wizard Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 Tazko povedat ci to funguje.Ale vacsina co tam pise ze im to neide tak maju vacsiu verziu FW 2.50,2.60 atd.Ale niektory pisu ze im to ide.Videl som tam aj nejake picture z install.Maybe I Try It.Or NO!!!
Pizzadox Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2005 vy to mate jeste dobry ale ja s mym fw 2.60 si jeste pockam :cry:
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2005 tak co ? Už to někomu funguje ? Já budu mít GTA až v pondělí nebo v úterý tak to nemůžu skusit :-(
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2005 asi jo no ale nekdo tady rial ze mozan i na fw 2.60
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2005 Už... aby... to... bylo... sakra... mrznu... tady... ZZzzzZZZZzzzZZZZZzzz
Negat Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2005 No jo vypadá to že si ještě počkáme.Nevidím to zrovna zdravě.Furt někdo slibuje že už to bude a nic.
FankyZ Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2006 Ach jooooooooo... to ja mam taky 2.01 a uz me to docela stve :evil:
FankyZ Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2006 Neni už teda ?ejakej ten downgrade z 2.01 na 1.50?
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2006 Na netu jsem našel n?jaký soubory. Prej to má downgradovat z 2.01 p?es GTA. Zkoušel jsem to, ale nejde mi to. Zkuste to i vy. Odkaz na download: Downgrade Potom jsem taky vid?l n?jakej loader pro 2.01, ten taky nejde. No, zkuste to. Možná n?co d?lám blb?. Odkaz na download: Loader
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2006 hmm hmm nevím kde jsi to četl asi to jde :) rád bych ti pomohl ale nechi riskovat jelikož nemám ani gta a nechci si dát firmware a pak budu dojebaný zeptej se murpyho a jestli to jde udělá s toho lepší topic jo a příště se přihlas
Lisien Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2006 :lol: Murphymu , by se mělo celé forum složit na nové PSP.... Zřejmě dělá testera u všech nezrovna bezpečnějších a neodzkoušených věckách. Jinak sám se zmínil, že to všechno na jedno PSP je opravdu mnoho.. musí se uznat , že toho už zažilo žřejmě dost.... . Mnoho zdraví a výdrže do tvé PSP (nemysleno ironicky ani nijak negativně) v novém roce.
eraser17 Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2006 podla mna to je zase nejaka krawina.....ale skusat to nebudem, bo nemam ani fw 2.01 a aj keby som mal , tag nemam na to odvahu
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2006 nemáš jiný odkaz na ten loader ? Požadovaný soubor neexistuje!
Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2006 Vypadato, ze se nekomu povedlo konecne lousknou fw 2.01. Podle toho co jsem cetl na netu, pomoci fiklu s GTA se povedlo prozatim spustit homebrew i na verzich 2.50 a 2.60. Dale autor stranek pise, ze se pracuje na EBOOT loaderu pro 2.01+. Sledujte stranky trebas bude brzy na svete :D http://www.fanjita.org/psp_working.html
Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2006 sweb.cz/antichejnpořád to píše požadovaný soubor neexistuje. Nemůžeš to sem uploadnout ??! :?:
shadow.wizard Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2006 Neide to ani za boha.Ide vobec niekomu ten tetris na 2.01??Mne neide nic.Davam tam copy aj hw aj INDEX.dat a na moju US verziu save a nic.Ked dam tak mi sekne a vypne potom ide normalne zapnut PSP
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 Nasel jsem video jak se da downgrade udelat:-) http://rapidshare.de/files/9752898/Video_Downgrade_2.01.wmv.html je to funkcni, zkusil jsem a funguje:-)))))
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 Nasel jsem video jak se da downgrade udelat:-)http://rapidshare.de/files/9752898/Video_Downgrade_2.01.wmv.html je to funkcni, zkusil jsem a funguje:-))))) Coze??? Tys downgradoval z 2.01???
shobull Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 vyzera to zaujimavo. a aj funkcne. Je to sice po spanielsky. Ked pises, ze si to skusal, tak skus napisat nejaky navod, pripadne tu hod nejaky link, na navod podla kt. si to robil a zaroven link na potrebne downgradovacie subory.
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 Zpracuji ty soubory co jsem pracne hledal pres vsechno mozne, sice jsem uplne nedodrzel postup jako ve videu, musel jsem dost improvizovat, ale nakonec po 3dnech a nocich jsem vse dovedl k zdarnemu konci. Musim nejdriv vse zapakovat, ulozit na net a pak to sem ihned hodim s nejaky popisem jak ne to. Ne netu se tvrdi, ze je to podvod, ale po nastudovani si fora se slovnikem ze spanelstiny jsem pochopil jak to autor mysli. Nejhorsi bylo vubec objevit ten save..........
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 Zpracuji ty soubory co jsem pracne hledal pres vsechno mozne, sice jsem uplne nedodrzel postup jako ve videu, musel jsem dost improvizovat, ale nakonec po 3dnech a nocich jsem vse dovedl k zdarnemu konci. Musim nejdriv vse zapakovat, ulozit na net a pak to sem ihned hodim s nejaky popisem jak ne to. Ne netu se tvrdi, ze je to podvod, ale po nastudovani si fora se slovnikem ze spanelstiny jsem pochopil jak to autor mysli. Nejhorsi bylo vubec objevit ten save.......... No mohol by si to spracovat, ja mam sice 1.50, takze mne to nebude treba, ale mnoho majitelov 2,01 a hlavne podstromcekovskych majitelov gigapacku ti bude urcite vdacnych a budu ta vynasat do nebies. Len do toho. Len tak mimochodom, je na to potreba asi originalny GTA:LCS. Co?
shadow.wizard Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2006 Prave stahujem video.Dufam ze mi to nebrickne moje PSPcko.Som zvedavy co tych 176 MBajtove video ukaze.Napis george:-) ako si to spravil ake neoblbujes.
Recommended Posts