Guest Anonymous Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2006 vcera sem konecne stahnul a rozchodil ten metal slug na neogeo CD..bombicka...mate nejaky tipy na dobry hry na to neogeocd?
Guest Anonymous Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2006 asi nejlepší hra je ten metal slug jinak to stojí za hovno... teda ty co sem zkoušel já...
eskimo Odesláno Březen 10, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2006 teďka vyšel novej eLoader 0,96.....a s nim přichází plná podpora IRDA...... zatim tam funguje jen PSP Sony REmote, ale funguje.....konečně mohu psp použít jako dálkový ovladač(sice jen na sony tv,ps2)
MorroR Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2006 aaaaaaaaaaaaa bože proč mě tak trestáš ty parchante! koupil jsem psp s verzí 2.50 ze stejnýho krámu kde kámoš den předtím koupil 1.50!!! je to možný? sem prostě v prd.ely:( Ach jo:((. Nechcete ho vyměnit za 1.50? přidám originálku ridge racera a třeba i něco přihodím..ozvěte se někdo proboha:) díky
eskimo Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2006 aaaaaaaaaaaaa bože proč mě tak trestáš ty parchante! koupil jsem psp s verzí 2.50 ze stejnýho krámu kde kámoš den předtím koupil 1.50!!! je to možný? sem prostě v prd.ely:( Ach jo:((. Nechcete ho vyměnit za 1.50? přidám originálku ridge racera a třeba i něco přihodím..ozvěte se někdo proboha:)díky prostě pech....taky mě to dřív tak trochu s***o, ale teď když už jedou na 2.0+ homebrew, tak si říkám....aspoň něco(a tiše doufám v iso loader)
Negat Odesláno Březen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2006 napiš mi na meil tvojí adresu a ja ti ten NeoCD.bin pošlu!Neo Geo emulátor valí výborně ja mám 2.01... Pošli mi to určitě.Nikde sem to nenašel na:Jiri.Zemla@seznam.cz.Diky ti.Jinak jako hru bych ještě myslím doporučil Last Blade.Kdysi sem tu jedničku hrál na automatech a bylo to senza.
Recommended Posts