Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Složky a podsložky pro multimédia v PS3 ?

VyFiC

Otázka

Zdravím, dají se nějákým způsobem v ps3 (vlastním ps3 slim 500G) vytvořit složky a podsložky pro hudbu, filmy a fotografie? Chtěl bych ps3 používat také jako multimediální centrum. Nevím jestli už se někdo neptal ale nikde na foru jsem toto nenašel.

Díky za odpověď .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ano ale tam se řeší akorát adresáře na připojených médiích jako např.externí hdd tam to funguje v pohodě ale když chci soubory skopírovat do ps3 tak složky a podsložky nejde vytvořit. příklad:skopíroval jsem do ps celou složku hudby která obsahovala 2300 písniček ve zhruba 150 složkách a do ps3 se nahrály jen písničky bez složek.

Odkaz ke komentáři

• 0

V PSku hudbu nahranou mám a zobrazit si je můžu po albumu, žánru, roku, umělce. Vždy mi to udělá jednotlivý složky, ale podsložky to podle mě neumí. Pokud mám třeba od jednoho umělce 2 alba, tak při seřazení po umělcích budou ve složce umělce tracky, nikoliv alba. Samozřejmostí je mít skladby řádně otagovaný. Já používám iTunes, zkopíroval jsem celou knihovnu na usb a dokonce se přetáhly i obrázky ke všem albům :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu