koudelt Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj, s kamarádem jsme založili klan a rádi bychom nabrali nové členy. Jedná se o CZ klan, psát můžete na PS4, nick: Koudi_CZE. Je třeba mít vytvořený CoD Account, abych vám mohl poslat invite ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj,jaky mate skill? Hledam clan na ps4 na hrani gamebattles a glory4gamers.. Jsem docela dobry,hraju momentalne na ps3 za fariko gaming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 No, na PS4 zatím hrajeme chvilku, K/D držíme pod 1, bohužel...nějak se nám zatím nedaří. Na PS3 jsme nehráli nikterak profi, ale K/D 1.8 průměrně...jinak jsme bohužel jen 2, protože nikdo z okolo nekoupil PS4, aby mohli hrát s námi. Klan na 5lvl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Si me pridej,mam dve psn,tak na obe... Dame aspon public:) Vendetta-Crossi a dweight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Taky jsem konečně majitel CoD :Ghost Nick : Roman113 [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Leden 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Taky jsem konečně majitel CoD :Ghost Nick : Roman113 Super, večer nebo zítra si tě přidám a pošlu ti pozvánku do klanu ;) Založ si CoD účet přes PS4 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Leden 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 ROMANVECERA: Tak ten CoD účet do teď nemáš, vytvoříš si ho teda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 nevim jestli furt nabirate, ale vcera jsem koupil cod a docela me chytlo, tak bych si pridal k vam... mam nahrano hrozne hodin na black ops. ale potrebuju trenink :D psn: francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.