shasiercze Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Nazdar chtěl bych poradit už mám BF4, ale chtěl bych zkusit i nové COD oplatí se ta koupě nebo je to fakt zklamání (hlavně MP jestli za to stojí díky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Jsem na tom stejně, mám BF4, ale odjakživa jsem fanoušek multiplayeru COD a taky přemýšlím, že bych Ghosts přikoupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Já hrál CoD1 na PC , nejlepší FPS pro mě spolu s Vietcongem. CoD2 jsem hrál na poměrně slušné úrovni na "pro scéně" v době největší slávy. Následně jsem přešel na ModernWarfare. Potom už na konzolích čistě for fun MW2 atk.. Ten nový díl jsem viděl na PC na vysoké detaily u kámoše a je to fakt strašná sračka. Pokud jste fanoušci jak říkáte už jenom z principu si to nekoupíte. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shasiercze Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Já jsem fanoušek COD každý díl jsem měl a každý díl jsem hrál po MP a nikdy nezklamal, ale teď když je ta NEXT-GEN tady tak jsem si koupil BF4. Hra to není špatná, ale příjde mi naprosto pomalá na rozdíl od COD. COD MP mi přijde takový živější na rozdíl od BF tak mě to celkem štve. A hlavně to BF hrajou skoro všichni tak opatrně. Já jenom běžím a střílím jak v COD :D !RUSH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Mackam cod ghost taky,jsem spokojeny.zadne lagy,pokles snimkovani, nebo nelogicnosti jako na ps3 nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Preferuješ-li taktiku před prachsprostým sbíráním fragů, rozhodně BF4. )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Mám oboje a víc hraju BF4 z několika důvodů, i když jsem primárně CoDař. - Ghosts nemají dedikované servery a PS4 verze mi na vesnickém o2 internetu hrozně kraví. Nespojím se s kámošem v lobby (PS Party jo, BF jo, CoD ne), hra neukazuje ping, takže vím prd jestli nejsem u ♥♥♥♥ho hosta. Laguje to jako prase (x360 verze mi to nedělala na stejnym připojení). - Nesedí mi velikost a složení map, jsou moc velký na CoD a chaotický. - Děsnej SPAWN - na CoD to hraje hrozně málo lidí Takže doufám, že na podzim přijdou pořádný next-gen CoD a že Treyarch udělají zase lepší díl než Infinity Ward, protože od MW3 jde s IW z kopce a od Black Ops jsou díly od Treyarchu lepší. BF4 je supr, člověk si vybere jak objective módy, tak i TDM se tu dá hrát, takže si z toho jde udělat oddychovku jako CoD. Jediný, že TDM má taky ♥♥♥♥ spawny a BF není na moc rychlý hraní. Neskutečně mě vytáčí, že deseticentrovej obrubník musí člověk přeskakovat, ta plynulost pohybu mi v BF vadí. V tom jsou CoD lepší, je to takový svižný a akční hraní, prostě arkádovitý. Proto se podle mě ty hry nedají moc porovnávat, protože jsou každá jiná. Pokud chceš hrát s více čechama, tak určitě BF4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.