Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BF4 nebo COD: GHOSTS?


shasiercze

Recommended Posts

Já hrál CoD1 na PC , nejlepší FPS pro mě spolu s Vietcongem. CoD2 jsem hrál na poměrně slušné úrovni na "pro scéně" v době největší slávy. Následně jsem přešel na ModernWarfare. Potom už na konzolích čistě for fun MW2 atk.. Ten nový díl jsem viděl na PC na vysoké detaily u kámoše a je to fakt strašná sračka. Pokud jste fanoušci jak říkáte už jenom z principu si to nekoupíte. Můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem fanoušek COD každý díl jsem měl a každý díl jsem hrál po MP a nikdy nezklamal, ale teď když je ta NEXT-GEN tady tak jsem si koupil BF4. Hra to není špatná, ale příjde mi naprosto pomalá na rozdíl od COD. COD MP mi přijde takový živější na rozdíl od BF tak mě to celkem štve. A hlavně to BF hrajou skoro všichni tak opatrně. Já jenom běžím a střílím jak v COD :D !RUSH!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Mám oboje a víc hraju BF4 z několika důvodů, i když jsem primárně CoDař.

- Ghosts nemají dedikované servery a PS4 verze mi na vesnickém o2 internetu hrozně kraví. Nespojím se s kámošem v lobby (PS Party jo, BF jo, CoD ne), hra neukazuje ping, takže vím prd jestli nejsem u ♥♥♥♥ho hosta. Laguje to jako prase (x360 verze mi to nedělala na stejnym připojení).

- Nesedí mi velikost a složení map, jsou moc velký na CoD a chaotický.

- Děsnej SPAWN

- na CoD to hraje hrozně málo lidí

Takže doufám, že na podzim přijdou pořádný next-gen CoD a že Treyarch udělají zase lepší díl než Infinity Ward, protože od MW3 jde s IW z kopce a od Black Ops jsou díly od Treyarchu lepší.

BF4 je supr, člověk si vybere jak objective módy, tak i TDM se tu dá hrát, takže si z toho jde udělat oddychovku jako CoD. Jediný, že TDM má taky ♥♥♥♥ spawny a BF není na moc rychlý hraní. Neskutečně mě vytáčí, že deseticentrovej obrubník musí člověk přeskakovat, ta plynulost pohybu mi v BF vadí. V tom jsou CoD lepší, je to takový svižný a akční hraní, prostě arkádovitý. Proto se podle mě ty hry nedají moc porovnávat, protože jsou každá jiná.

Pokud chceš hrát s více čechama, tak určitě BF4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu