Anonymous_ Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Zdar CF guys! Nepouzivate nekdo Aviate? Shanim pozvanku (invite). Kazdy s beta Aviate by mel mit moznost pozvat az 5 lidi - v tomto topicu bychom si tedy mohli vymenovat invite a zvat dalsi lidi, protoze je docela peklo nejakou pozvanku sehnat, pokud neznate nekoho, kdo uz to pouziva. Predem diky :-) EDIT: tak pozvanku jiz mam a muzu tedy poslat 4 pozvanky dalsim :) (do PM mi poslete mail v pripade zajmu) btw, vypada to nejak takto: Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem Anonymous_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokomi Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Dneska mi přišla pozvánka. Kdo má zájem ať mi do PM napíše email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Tak pozvanku uz take mam - mam tedy jeste 4 invite volne. Pokud by mel nekdo zajem, tak do PM email :) Je to pekny launcher, ale zatim mi neni jasne, jak urcuje lokalitu. Vypada to, ze potrebuje mit zapnute urcovani polohy na vysokou presnost a k tomu mobilni data. To, ze zere o trosku vic baterku mi ani nevadi (stejne musim nabijet denne), ale spis ta mobilni data mi vadi, protoze jsem cely den u PC, tak nepotrebuji, aby mi vsechny maily a zpravy (na FB, gtalku) chodily jak na mobil, tak na PC... A kdyz mobilni data vypnu, tak to vypada, ze Aviate ztrati polohu a prepne se do nejakeho nesmyslneho modu - ale tezko rict. Je to beta a mam ho zatim jen necely den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.