ALEXÍK Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 CAO,,poradite mi prosim.Mam PSP FR 3,71 M33...jakmile si stahnu hru iso...tak ji nelze pustit( PSP se restartuje najede uvodni logo hry ale nepusti se ukaze se jen loading,a jeste casteji se ukaze jen cerna obrazovka na PSP.) cim to je prosim,co mi pomuze? zmena FW? Nejedou mi hry: bomberman(vubec) fifa stree2 (jen loading a walperer) crash,nfsmw(vubec)tzn:jen cerna obrazovka! mam zmenit na jiny software ci nejaky program...hral jsem si se vsim moznym v recovery menu,ci menu select ...ale zatim jsem na ni neprisel..prosim poradte bud tady nebo na icq.... mam dva dny novej PSP a jeste jsem to proadne neokusil..dekuji ALEX :cry: 286-573-112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 recovery menu/conforuration/ UMD mode na Sony Driver...více v http://www.console-forum.net/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEXÍK Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 CAO,,poradite mi prosim.Mam PSP FR 3,71 M33...jakmile si stahnu hru iso...tak ji nelze pustit( PSP se restartuje najede uvodni logo hry ale nepusti se ukaze se jen loading,a jeste casteji se ukaze jen cerna obrazovka na PSP.) cim to je prosim,co mi pomuze? zmena FW? Nejedou mi hry: bomberman(vubec) fifa stree2 (jen loading a walperer) crash,nfsmw(vubec)tzn:jen cerna obrazovka! mam zmenit na jiny software ci nejaky program...hral jsem si se vsim moznym v recovery menu,ci menu select ...ale zatim jsem na ni neprisel..prosim poradte bud tady nebo na icq.... mam dva dny novej PSP a jeste jsem to proadne neokusil..dekuji ALEX :cry: 286-573-112 KDE TAM PRESNE::??? takzee to muez bejt v recovery menu...? ze to bejt v nastaveni recovery menu...? na odkazu je strasne moc vecii.kde tam presne..? OUKEJ DIKY::::ZMENIL JSEM TO NA SONY NP ALE STALE SE MI TO NEDARI SPUSTIT...ale zkousiim too... ////Používej edit.Děkuji.Jirka71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 omg tekk ti píše kde!!! menu/conforuration/ UMD mode na Sony Driver používej edit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEXÍK Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 oukej..kouka na to..... JSEM TU NOVEJ...NEVIM KDEPAK EDIT..pouzivat... diky za radu..... alex... napisu zda to fici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 omg tekk ti píše kde!!!menu/conforuration/ UMD mode na Sony Driver používej edit! vyzkouseli jsme vsechny UMD mody, ani jeden nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 vyzkouseli jsme vsechny UMD mody, ani jeden nesel tak mám v recovery něco navíc zapnutýho jinak by SONY NP9660 fungoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEXÍK Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 NEJAKA RADA::::V CEM BY TO MOHLO BYYT:::??NEBO TAK.... iso hry proste se to restartuje dela ze to najizdi ale nenajede..jen cerna obrazovka..a psp zapnuty...PORADITE....jak tedy s iso hrama....kdyz mam e FW 3,71 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 po upgradu na 3.71-3 M33 ma stejnou chybu......nejake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CatPiss Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Cusec mam fw3.52 a nwm jak na iso hry?kdyz tak mi napiste pls na icq 299680352 dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 To CatPiss: topic, pro začátečníky :roll: To ALEXÍK: píšeš strašně zmatený příspvěky, např. z tohohle jsem moc nepochopil :oukej..kouka na to..... JSEM TU NOVEJ...NEVIM KDEPAK EDIT..pouzivat... diky za radu..... alex... napisu zda to fici... každopádně sem nepiš věci dvakrát, jednou to stačí a když to někdo bude vědět tak ti poradí, neznamená, že když ti hodinku někdo neporadí, tak to musíš napsat znova :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.