pancus007 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Jedna se o hru sleeping dogs která e momentálně free with gold a hlásí to toto:this game's region does not match this console. it won't be downloaded. and you have not been charged Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Cetl jsem nekolik prispevku v diskuzi na webu majornelson.com a vice lidi to nemuze stahnout kvuli region locku,takze mas asi smulu! Nejspis mas US ucet a si v CR?Neslo to typkovi s US uctem v Saudske Arabii a podobne,pry to neblokuje Xbox ale primo firma SquareEnix co udelala tuto hru! Bud si zmen ucet na CR a nebo pouzij VPNku! Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Jo,přesně jak říkáš mám us účet ale diky tomu ma další 2 otazky a to zdali se vyplatí emigrovat na cz ( pac me nejdou stahování ani nejaké programy píse to podobnou chybu) a co je to vpn.Diky Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem pancus007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 6, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Jestli se to vyplati emigrovat to fakt nevim,ja mam CZ ucet uz 2 roky A VPN je http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Virtu%C3%A1ln%C3%AD_priv%C3%A1tn%C3%AD_s%C3%AD%C5%A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 A víte jak emigrovat? To mi porad nepomohlo jak bych to mohl ja využit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 7, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 http://support.xbox.com/cs-CZ/my-account/manage-account/change-region?icid=furl_regionchangehelp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Zmenil jsem na ČR a stale to nejde tak už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 7, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Treba to nejaky cas trva nez se to zaktualizuje,nemam s tim zkusenosti,ja mam CZ ucet uz od koupe Xka!Hra tam bude az do 15.1, je treba zkouset! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marin1468624946 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 www.xbox.com Jo a stačí jen pak restartovat Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pancus007 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Zkusil jsem znovu stáhnout a stejna chyba tak doufám ze u další free hry to nebude takhle zlobit.Kdyby byli jeďte nejaké nápady sem snimy,ale jinak díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 8, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 To je divne,nedavno jsem radil totez jednomu Slovakovi s US uctem,migroval na SK ucet a v poho tu hru stahl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 dobrá rada nad zlato: napiš na xbox support, vždycky mi tam pomohli a dokonce mi jako omluvu dali kód na měsíční gold :D (ale to souviselo s jiným problémem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pancus007
Jedna se o hru sleeping dogs která e momentálně free with gold a hlásí to toto:this game's region does not match this console. it won't be downloaded. and you have not been charged
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.