HepmiCZ Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 čaute, sehnal jsem si soupisky do NHL 14 z prosince, akorát se mi nedaří je nahrát do hry. Mohl by mi někdo pomoct? Přidávám soupisky z 21.12.2013 Mám úpravu RGH s nejnovějším Freestylem.. ROSTER 20131221143619.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) čaute, sehnal jsem si soupisky do NHL 14 z prosince, akorát se mi nedaří je nahrát do hry. Mohl by mi někdo pomoct? Přidávám soupisky z 21.12.2013Mám úpravu RGH s nejnovějším Freestylem.. [ATTACH]23524[/ATTACH] http://www.operationsports.com/forums/madden-nfl-football-rosters/506408-guide-transferring-roster-files-usb-flash-drive-x360-users.html >>> Je to sice návod na soupisky do Madden NFL, ale postup je shodný jako pro hru NHL. Samozřejmě po úpravě a nahrání do XBOXu pak musíš tuto soupisku ve hře načíst. Jinak aktuální oficiální soupisky od EA Sports pro NHL 14 k dispozici zde >>> http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-rosters/660001-nhl-14-newest-official-ea-roster-updates-xbox-360-a.html Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miikeshek Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli mi taky pujdou aktualizovat soupisky když mám pouze flash LT3.0 . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 čau jo pujde udělej to podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Já mám soupisky KHL na xbox 360, jen chtějí úpravu hodnocení. Vše to dělám podle tohoto návodu, ale stejně je ve hře nemám takové, jak jsem je podle sebe upravil. Tady je návod http://www.youtube.com/watch?v=dgNAiJxMhJo[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 na KHL ti kašlu já hraju NHL (nejlepší hokejová liga na světě) nevím proč bych měl hrát KHL rusáci se snaží co nejvíce přibližit NHL , ale stejně se jim to nikdy nepodáří tak nevím proč bych měl hrát špatnou kopii když můžu hrát originál :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Hraj si co chceš, neříkám ti hraj KHL ty chytráku, já chci hrát hlavně za Lev Praha a za nejlepší evropskou ligu, já jsem z evropy :-) A nevím, proč odepisuješ, když mi nemůžeš pomoc, neptal jsem se na názory co hrajete za hru, ale jak upravit v pc soupisky a pak je vložit do xboxu. KÁŽDEJ AŤ SI HRAJE CO CHCE, JEHO VĚC A BĚŽ RADĚJI VYSYPAT MÁMĚ ODPADKOVEJ KOŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 hrej třeba za Opice Praha je mi to fuk ty Evropane si přečti co jsi napsal bavili jsme se o soupiskach NHL a tys tu hned nahodil že máš soupisky KHL a CO JAKO MĚ TO MÁ ZAJÍMAT NEBO CO?A pokud nevidíš v jákem temátu jsi tak jsme v NHL 14 soupisky.No a s tím košem to jako co jsi tím chtěl říct že ty jsí dospělý a já náctiletý jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Hra je to porad NHL uprava soupisek je taky stejna, at uz khl nebo nhl.Chytraku.Neponizuj se a radeji uz neodepisuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.