Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
já mám ve forze 4 obdobný problém. vše mám vypnuté a obtížnost druhou nejtěžší (myslím že těřká) a v na 10 minutovej závod ujedu druhému o 10 - 20 sekund, ale jakmile zvednu obtížnost na poslední, tak nemám nejmenší šanci dojet líp jak třetí a ty první dva prostě nestíhám, ani kdybych se pos....

Ja Forzu hraju obtiznost težká,asistenty vypnuty ( akorat kontrolu trakce mam zaplou) a razeni manual se spojkou.Kdyz auto trochu vylepsim tak 1-2 misto vetsinou dam....

Odesláno

tak jestli se tam daji zakladat kluby ti urcite nepovim, az tak daleko jsem se nedostal, jen jsem si zajel dva uvodni zavody, cumel jsem s otevrenou pusou a pak jsem se musel venovat jinym aktivitam, takze jsem to jeste poradne neprokoukl. Snad jen menu atd., na prvni pohled to vypada 100x lepe nez Forza 4 :) snad zitra budu vedet vice, kazdopadne az to budes mit, tak si me pridej, nebo kdokoliv :) nick setiiik

Odesláno

Neskutečný jízdní model. Z F4 jsem zvyknutý jezdit jezdit se vším off, jen brzdná stopa. Tady? Připadal jsem si, jak kdybych to držel poprvé v ruce. Za jeden okruh jsem musel asi 12x přetáčet. A to jsem si vzal 4x4 golfa. Trochu víc na brzdu, bez abs se kousnou a je hotovo. Opravdu nevím, co by mohly ještě vylepšit do dalšího dílu.

Odesláno
Caute mám problém s forzou 5 tak se chci zeptat jestli to nekomu dělá taky?? Sem ji stáhl z marketu a když dojedu závod tak mi to nějak blbne auto jezdí po dráze dál a nejde s tím nic dělat!! Někdy se to sice přepne na to jak to načítá body a CR ale většinou to pořád jezdí samo no!!!!

Jojo, nejsi sám. Trochu jsi mě uklidnil :) Ale když to necháš takto "jezdit" pár minut, kredity a xp to načte... Předpokládám, že mají trochu problémy se servery. Přeci jenom tenhle víkend je F5 pro Goldy free, do toho si snad každej z pořídil bundl s forzou včetně jinej trhů než jen CZ. Uvidíme!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu