tofi Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 kredity do hry zdarma na tento mesic 1,5Mega https://rewards.forzamotorsport.net/en-US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Forza Driving school Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 já mám ve forze 4 obdobný problém. vše mám vypnuté a obtížnost druhou nejtěžší (myslím že těřká) a v na 10 minutovej závod ujedu druhému o 10 - 20 sekund, ale jakmile zvednu obtížnost na poslední, tak nemám nejmenší šanci dojet líp jak třetí a ty první dva prostě nestíhám, ani kdybych se pos.... Ja Forzu hraju obtiznost težká,asistenty vypnuty ( akorat kontrolu trakce mam zaplou) a razeni manual se spojkou.Kdyz auto trochu vylepsim tak 1-2 misto vetsinou dam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Nevite nekdo jak je to s CZ lokalizaci ve Forze? koupil jsem si dnes k xboxu Forzu GOTY edici a mam to v EN, bude to vubec s ceskymi titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 pry je to potvrzene ze nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Fakt? tak to me mrzi :( kazdopadne to ta nova Forza 5 dohani dokonalou grafikou a hratelnosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak se mi konečně stáhnula hratelná část. Ta první trať v Praze. No to je brutální. Cíl na staromáku. Pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Fakt? tak to me mrzi :( kazdopadne to ta nova Forza 5 dohani dokonalou grafikou a hratelnosti :) Sam jsem na to strasne zvedavej...zitra uvidim...na tu grafiku,jizdni model,drivatar a skiny....zeptam se( po desate) lze ve Forze 5 vytvaret kluby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 tak jestli se tam daji zakladat kluby ti urcite nepovim, az tak daleko jsem se nedostal, jen jsem si zajel dva uvodni zavody, cumel jsem s otevrenou pusou a pak jsem se musel venovat jinym aktivitam, takze jsem to jeste poradne neprokoukl. Snad jen menu atd., na prvni pohled to vypada 100x lepe nez Forza 4 :) snad zitra budu vedet vice, kazdopadne az to budes mit, tak si me pridej, nebo kdokoliv :) nick setiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Urcite si te pridam [emoji1] diky...uz se moc tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Neskutečný jízdní model. Z F4 jsem zvyknutý jezdit jezdit se vším off, jen brzdná stopa. Tady? Připadal jsem si, jak kdybych to držel poprvé v ruce. Za jeden okruh jsem musel asi 12x přetáčet. A to jsem si vzal 4x4 golfa. Trochu víc na brzdu, bez abs se kousnou a je hotovo. Opravdu nevím, co by mohly ještě vylepšit do dalšího dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 No ja jsem zvyklej jezdit pouze s kontrolou trakce,obtiznost hard a razeni manual se spojkou tak jsem sam zvedavej...vetsinou jsem ale cetl ze se jizdni model nezmenil,takze to neni pravda? Sam jsem zvedavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 no jako s golf bylo moje nej auto v F4. Podle mě se auto chová úplně jinak. Opravdu reálněji. Nebo aspoň mi to tak příjde ps: dá se na x1 natáčet a sdílet hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Tak to bude super...uvidim...hele jezdite taky nekdo se spojkou? Ty hre to da strasne moc[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Tak jsem ted dojel v Multiplayeru challenge Tour of Prague nebo jak se to jmenuje a cekal jsem, ze si tak splnim ten vikendovy achievement, ze tam musis ujet 130 mil. Odjel jsem cely zavod, coz bylo 1hodinu a 45minut, najel zhruba 260km a achievement se mi nesplnil :( porad tam mam 0%. Nevite nekdo, jak splnit tenhle achievement? a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 A jak to je vůbec s těmito challengy? To de jezdi SP nebo závody MP? Sakra. Mam o te hře tak málo informací a chtel bych toho tolik vedet, ale jsem celej víkend v praci 😭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 (upraveno) Tusim, ze ty challenge a eventy jsou v multiplayeru, ale nevim to urcite, taky o te hre vim prakticky prd Bylo by fajn, kdyby tu napsal vice nekdo, kdo to hraje delsi dobu a uz to zna :) Upraveno Září 6, 2014 uživatelem setik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 (upraveno) Ten drivatar je fakt zajimavej.Skvela funkce,ten challenge vecer zkusim,jinak najde se nekdo od 20:00 na multak? Edit: funguje nekomu Multiplayer? Upraveno Září 6, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Ten drivatar je fakt zajimavej.Skvela funkce,ten challenge vecer zkusim,jinak najde se nekdo od 20:00 na multak?Edit: funguje nekomu Multiplayer? Forza server is not available :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Uz mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Tak na forzu a ostatní podobné hry doporučuji nainstalovat skype. Běží to na pozadí a nemusíte furt někam klikat. Pecka. Pěkně se domluvíte a vše funguje prefektně bez lagů a prodlev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 ahojte chci se zeptat teď když už se prodava oficialně xbox one i u nas bude čeština ve forze? jestli jo musí se to ňak nastavit aby tam byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 bohužel nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Caute mám problém s forzou 5 tak se chci zeptat jestli to nekomu dělá taky?? Sem ji stáhl z marketu a když dojedu závod tak mi to nějak blbne auto jezdí po dráze dál a nejde s tím nic dělat!! Někdy se to sice přepne na to jak to načítá body a CR ale většinou to pořád jezdí samo no!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Caute mám problém s forzou 5 tak se chci zeptat jestli to nekomu dělá taky?? Sem ji stáhl z marketu a když dojedu závod tak mi to nějak blbne auto jezdí po dráze dál a nejde s tím nic dělat!! Někdy se to sice přepne na to jak to načítá body a CR ale většinou to pořád jezdí samo no!!!! Jojo, nejsi sám. Trochu jsi mě uklidnil :) Ale když to necháš takto "jezdit" pár minut, kredity a xp to načte... Předpokládám, že mají trochu problémy se servery. Přeci jenom tenhle víkend je F5 pro Goldy free, do toho si snad každej z pořídil bundl s forzou včetně jinej trhů než jen CZ. Uvidíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.