packys2 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Tak opět jdem hrát s Tommy33 Forzu takže se můžete přidat začínáme kolem 5 tak se můžete projet s náma jen tak pro srandu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 No pekny, ja pocitam, ze v pondeli navecer uz budu u konzole. At se dari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Já vůbec nestíhám, teď jsem chvíli hrál NHL, ale moc času nemám. Ale rád bych si zahrál taky... možná dneska večer by to šlo... kolem 8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Hele jezdime takže se můžeš klidně přidat může se přidat každý :) jsme 4 čím víc tím lip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Zitra navecer tu budu jen pro Forzu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Takže říkáte že dnes díme forzu jo ? :D No já budu streamovat tak určitě hrát budu a rád zajezdím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 nezahrál by dneska někdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Jasně není problém se domluvit :) Řekni od kolika máš čas, ale spíš hraju ve večerních hodinách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 dejme tomu od 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak zhruba za 15 minutek jdem jezdit tak podte taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Hojda, dlouho tu nikdo nepostoval fotky svých autíček...včera sem si hrál s Lexusem, tak se pochlubím :D:D ... + ukážu své 2 nejoblíbenější autíka (to 3tí v FM5 chybí - SEAT LEON) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Nooo fujjj ty kola na tom Focusu byl blinkal :D :D Jinak lexus se hodně povedl :) jinak taky osatní se s tím asi neserou jako my no :D Ale ještě něco ti řeknu na lak se nejezdí :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 staženej tuning na focusu (jezdí fajně) a měl tam takovéto kolesa no :D ... máš pravdu, nehodí se tam :D předělám a vyfotím znova :D ... tak já chcci mít dycky auto, to originál a tak si s nima rád hraju (víc i mín) a máš pravdu, že na lak to nejezdí a proto jezdím jak loupák :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Kdo mate problem s "klouzanim aut" a resite to tuningem zkuste tohle nastaveni ovladace... Auto je klidny pri brudkym brzdeni a navic ochotne zataci atd.atd... Pouzivam k tomu jeste schema ovladace 12 kde se plyn dava pravym analogem a zatim si nemuzu stezovat (dnes jsem to objevil) ... Schvalne pak napiste dojmy,me se to zatim moc zamlouva [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Prosim Vas,bud jsem slepy,nebo to tam neni,ale nevite nekdo,jak se vypina vibrace ovladace u FM5? Docela mi to zere baterky :D Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Kup kabel za kilo, jízda má lepší odezvu a samoz. nežere baterky. Bez vibrací to není ono, je to jak když nejedeš. Zeptej se holek jestli je vibrátor bez vibrací lepší, zcela jistě ti potvrdí opak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paclik46 Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Chlapi neuděláme nějaký šampionát mezi sebou pravidelný? Jsem pro cokoliv!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Hrajete někdo na volantu, případně na jakém? Já jsem volant nikdy neměl, ale nedávno jsem si vyzkoušel Logitech G27 na PC a ten mě nadchnul. Protože hraju na Xboxu ze všeho nejvíc Forzu a za chvíli je tady Project CARS, už jsem si notoval, jak si ten Logitech koupím a jaká to bude paráda, než jsem zjistil, že na Xbox One můžu mít buď nějaký plasťák bez force feedback od Thrustmasteru, nebo prakticky stejný plasťák taky od této značky, sice s force feedback, ale za cca 7 tisíc, nebo Mad Catz za cca 11 tisíc. Tolik za to rozhodně nedám a ten zbytek se Logitechu nevyrovná, ať už zpracováním, nebo dodávanou výbavou (pedály včetně spojky + řadicí páka). Nebo víte ještě o nějaké jiné možnosti, aby to bylo tak kolem těch 6 tisíc, bylo to kvalitně zpracované a mělo force feedback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 DeviR1 pokud tě uchvátil tak si ho kup a pomocí tohodle http://xboxweb.cz/adapter-maxrace-f1-zprovozni-volanty-logitech-na-xbox-one/ nebo http://console-forum.net/tema/171571-cronusmax-kral-mezi-konvertory-pro-ovladace by to mělo normálně fungovat. Já si koupil volant Thrustmaster Ferrari 458 Spider ale z něj jsem nadšen nebyl a prodal ho. Pořád ale přemýšlím že bych koupím playseat a k tomu ňákej volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 hubby: Už jsem nad konvertorem přemýšlel, jenže to jsou další 2 tisíce a to už je potom celková cena velmi podobná tomu, jako kdybych si koupil Mad Catz, se kterým bych nemusel nic navíc propojovat. S Project CARS by měl vyjít nový volant Fanatec pro XOne, jenže to zase bude o třídu někde jinde (hlavě cenově). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Já mám taky neustále dilema jestli koupit či nekoupit. Víš kdy má vyjít Fanatek a přibližně i cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Mělo by to vyjít s vydáním Project CARS, dočetl jsem se o tom tady: http://xboxweb.cz/volanty-fanatec-miri-na-xbox-one/ O ceně se tam nepíše, jen se zmiňují, že to nic levného nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubby Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Tak podle toho co jsem našel tak by měl být ještě o 100 euro dražší než Mad catz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 nezapomente si zase redemmou odmeny jako kazdy mesic, (2 mega kreditu zdarma do hry) https://rewards.forzamotorsport.net/en-US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Kdyby měl někdo zájem, tak ve čtvrtek se pojedou závody ve forze. Případně, zde se zaregistrujte ;-) http://xboxone.php5.cz/1zavod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.