Kenja Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Jojo, nejsi sám. Trochu jsi mě uklidnil :) Ale když to necháš takto "jezdit" pár minut, kredity a xp to načte... Předpokládám, že mají trochu problémy se servery. Přeci jenom tenhle víkend je F5 pro Goldy free, do toho si snad každej z pořídil bundl s forzou včetně jinej trhů než jen CZ. Uvidíme! Tak prej mají přetížené servery tak proto to tak dělá no snad to bude brzo v pohodě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Taky me to trapi,snad to daj brzo dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Notabene, když teda budu hrát bez netu, nepřipojen (bez jejich serverů), tak mi singl nepůjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Notabene, když teda budu hrát bez netu, nepřipojen (bez jejich serverů), tak mi singl nepůjde?? Mám pocit že to nejde když je konzole offline když to mam stahnute ze storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Hergot tak jsem si k tomu po celém dni sednul a servery nedostupne :roll: Takže jsem si koupil pár aut a snažím se tvořit nějaké polepy a celkově si hraju se vzhledem a dívám se na to ve forzavistě. Ta hra je tak krásná, že mi vlastně ani moc nevadí, že nejezdím, stačí mi se na ty auta dívat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Me kdyz uz nebavi jezdit tak travim cas designama...vcera jsem postahoval ruzny motivy aliena a jen tak si vytvarel vzheldy na auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jojo, nejsi sám. Trochu jsi mě uklidnil :) Ale když to necháš takto "jezdit" pár minut, kredity a xp to načte... Předpokládám, že mají trochu problémy se servery. Přeci jenom tenhle víkend je F5 pro Goldy free, do toho si snad každej z pořídil bundl s forzou včetně jinej trhů než jen CZ. Uvidíme! presne tak jedna se o problem se servery, hraju FM5 uz pul roku a tohle se stava jen vyjmecne, a vcera Turn10 psali na Twitteru ze se omlouvaji ale ze je problem s pretizenim servru (vsichni hrali zdarma o vikendu) a ze na problemu pracuji, myslim ze odedneska uz ten problem mit nebudete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Akorat jsem koukal ze designu a polepu az tak moc neni...Asi jak je to ma jinym enginu tak to delaji lidi vsechno od znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Me prijde, ze tech designu je tam silene moc. Pri koupi auta, ti to nabidne jenom par nejpopularnejsich, ale kdyz das search, tak ti to vyhleda cokolik a hlavne je tam toho uplne silene moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Coz to jo,je jich tam hodne,ale chtel jsem si stahnout sovje oblibeny ktery byli ve Forze 3 a 4 ( vsechny z trojky byli automaticky i ve 4) a nejsou tam...proto si myslim ze to neslo pouzit a delaji to vsechno znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jinak premyslim jestli ma smysl kupovat GOTY edici...tech par aut me asi nevytrhne a nic jinyho tam neni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jo takhle, tusim, ze jsem nekde cetl o tom, ze FM5 je tvorena od zacatku, nova fyzika, grafika, jizdni model, modely aut atd. a z toho duvodu tam nejsou ty designy z predchozich dilu. Jinak co se tyce GOTY verze, tak zalezi na tobe. Ja kupoval bundle s kinectem, takze jsem musel koupit FM5 zvlast a to uz jsem koupil tu GOTY edici, jednak kvuli autum a jednak hlavne kvuli 17ti novym okruhum, respektive jak zde jiz nekdo psal, tak to jsou jenom 3 nove okruhy, ale v 17 variantach a podle me se i tohle hodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 A jaky to jsou vlastne okruhy...Sunset beach( nebo jak se jmenuje) tam mam,zbytek nevim...musim na to kouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 (upraveno) Road America, Sunset beach i NordSchleife jsou v GOTY edici na disku, zatimco u normalni edice jsou ve forme Free DLC k stazeni (protoze v dobe vyani FM5 pred pul rokem jeste nebyly hotove) http://www.forzamotorsport.net/en-us/games/fm5/tracks Upraveno Září 8, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Takze to asi resit nebudu...No nic,jdu nazhavit motor [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 jinak kdo z vas to jeste nevi tak tady si muzte nebit kredity zdarma do Forzy (kazdy mesic kolem 1,5mega) http://rewards.forzamotorsport.net/ a taky si me muzete hodit do pratel, mam uz na Forze 5 najety docela dost casu tak muzete prekonavat meho avatara "tofi78" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 aha, takze navic je jen ten balicek aut prakticky k nicemu :D ale pokud je to za stejnou cenu, tak je jednou co clovek koupi :) vcera jsem poprve zkousel s nekym hrat online a hral jsem tady s clovekem, ktery ma GT SuperrVenca a bavilo me to hned o dost vice, takhle online je to aspon prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jedeme ted zavod online,kdo ma cas a chut pridejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 @ForzaMotorsport We're aware of some on-going issues with the Forza Motorsport 5 servers and are continuing to investigate. We thank you for your patience. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Napiste prezdivky at si vas muzu pridat, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Napiste prezdivky at si vas muzu pridat, dik Můj GT je DeviR11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jinak díky za dnesni skvelou hru ( rooosool,setiiik), dlouho jsem si takhle dobre nezahral a nepobavil,bylo to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Pánové přidete si i mě jestli hrajete Forzu 5. Hraji to už od prvního dílu. ace666 cz Jinak Forza 5 server ještě dnes stále není v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Hosi, tak se snazim jezdit mp, ale neni mozny se vyhrabat z posledniho mista, vzdy me vsichni ujedou o pul kola, jak mate nastaveny asistence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Hosi, tak se snazim jezdit mp, ale neni mozny se vyhrabat z posledniho mista, vzdy me vsichni ujedou o pul kola, jak mate nastaveny asistence? tak zalezi na jakym aute, pokud je to A a silnejsi tam pouzivam TCS On a nekdy ABS On, u slabsich vozu mam vse Off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.