helsingccx Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Čus, praská vám taky forza 5 v reprácích? Zatim nevim jestli za to může telka nebo xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Čus, praská vám taky forza 5 v reprácích? Zatim nevim jestli za to může telka nebo xko jo občas jo, ale restart hry pomůže a dělá to opravu jen někdy. Asi nějakej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Me se to praskani zpravidla ukaze po hlasce : weak internet connection...Je to chyba nekde na serverech,net jede normalne ale vyskoci tahle hlaska a pak to zacne praskat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLehkoziv Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Zdravím pánové :-) To praskání se objevuje občas i mě.. Jinak se chci zeptat, jestli někdo z vás nemá informaci, zda do F5 budou přidány vozy Porsche? Jinak můj nick je Peter North Km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Tak si me pridej,muzeme nekdy zahrat...Porsche fakt netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLehkoziv Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Přidám, díky :-) a jak často to hrajete pánové? Pořádáte nějaký závody, nebo jen tak pro prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 (upraveno) no momentálně sice nemám konzoli, ale do budoucna určitě plánuju nějakej turnaj. nevím jako to pujde ve forze, nějaká soutěž, ale určitě ve FIFě 15. Určitě k tomu bude i web a všechno, aby to mělo nějakou úroveň, ale když je na to člověk sám a není vidět žádný jistý výsledek, není moc chuť :( Upraveno Září 15, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLehkoziv Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Věřím, ono to chce i snahu druhých. My jsme tak pořádali turnajek ve WRC13 na X360. Web jsme teda neměli, pouze tabulku v excelu, aby to bylo co nejlehčí, ale celou sézonu jsme dali bez problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 (upraveno) No kdyby se náhodou chtěl někdo přidat a pomoct mi s webem, můžete mi napsat PM, zlobit se nebudu. má pokusy zatím ztroskotaly někde v počátcích. http://xboxone.php5.cz/ Upraveno Září 15, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helsingccx Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Moje forza káry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 zeptám se místních nadšenců a hráčů. Byl by zájem odjezdit závody do nějakého turnaje? O vše bych se postaral a připravil. Jen potřebuju vědět, že se třeba 10 lidí najde, aby moje snažení nebylo zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Já bych si určitě zajezdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Urcite,pridej si me do seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Ok. začínám na tom pracovat. neměl by někdo návrh, jak by to mělo vypadat? Kolik kol? Jak dlouhý závod, jaká "pravidla". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Mrkni do tematu Forzy 4,mam.pocit ze jsme to tam tenkrat resili a celkem to fungovalo...Osobne bych to videl min.2 kola max 4 ( i podle trati), dohodnout se jestli pouzivat moznost nabourani,vyresit kvalifikaci,a taky system razeni - jestli automat,manual - ale to byh nechal asi individualne...zkratka cca 2 dny predem rekni napr : v patek se jede Nurburgring,trida A nebo jina,povolena jsou jen auta s timhle nahonem,nebo pouze japan/usa atd,prihlasky mi poslete nejdyl do...V den zavodu to spustis a lidem rozesles pozvanky a uvidis kdo se pripoji a bude hrat pravidelne...jo a asi bych udelal nejakou penalizaci pokud bude nekdo hodne a zbytecne bourat...napr.zajeti na travu popr.zpomaleni na urcitou rychlost...takhle bych to videl ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 A kdyz te to bude bavit tak muzes vest nejaky tabulky s prubeznym poradim a udelat proste sampionat treba 20 zavodu a kdo vyhraje tak pro nej neco vymyslet,jako motivaci...i kdyz mam pocit ze tady to asi nepujde...V tom byla prave fm4 skvela,sli vytvaret kluby a mohl jsi lidem v ramci klubu darovat auta a to byla celkem dobra motivace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 nejhorší je, že teď nemám konzoli a nevím, co všechno se dá nastavit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 No je tam toho celkem dost...ja az budu doma tak ti to napisu co tam vsechno je,nebo mrkni na youtube..a jak jsi na tom vubec s tou reklamackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 počkám až to dorazí :) zatím můžu pilovat "pravidla a web na to". Kdyby jste chtěli vidět jak to bude vypadat, tak můžete tady. no reklamace je na tom tak, že mam na webu MS vystavenej lístek, kterej sleduju, ale zatím ho ani nevyzvedli. ale doufám, že za 2 dny to stihnou a nejdéle do pátku bude doma. Chodím to obnovovat jak vůl každých 5 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 To ti verim:D ...prihlaseno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Akorat myslis ze 10.10.2015 to jeste budeme hrat?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 to jsem si jenom zkoušel jak by to mohlo vypadat neboj :D datum bude cca 26.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 :D:D:D ok... Jinak stranky pekny,je to i prehledny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 :D:D:D ok... Jinak stranky pekny,je to i prehledny... ještě bych chtěl zapracovat na tom, aby ty jména byli ve více sloupečkách a tím pádem to nebylo tak roztáhnutý, ale na to jsem za 3 dny ještě nepřišel :D Snad jednou PS: přidal jsem tě do závodu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Dekuji...ja na to koukam na tel.a vypada to cajk...Jinak by jsme si mohli zaregistrovat i zavodni cislo...Zavodni auta cisla maji tak by jsme mohli i mi..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.