skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Dekuji...ja na to koukam na tel.a vypada to cajk...Jinak by jsme si mohli zaregistrovat i zavodni cislo...Zavodni auta cisla maji tak by jsme mohli i mi..??? zajímavá myšlenka. ale založím speciální vlákno jen pro ten "turnaj" už jsem to udělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Přihlášeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Taky jsem se prihlasil, doufam, ze uz budu mit do te doby konzoli z reklamace zpet :D mimochodem, jak to bude resene s komunikaci pri zavode? to udelame extra mega konverencni hovor na skypu? :D ale tesim se, bude to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Asi bych to resil pres Skype...On ten party chat stejne moc nefunguje...sranda to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Také jsem se lognul, kdyby jste chtěl v budoucnu někdo jezdit Forzu5 jako turnaje tak se mrkněte tady: http://forza.hrajto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 (upraveno) Mám problém. Při připojování do Lobby mi to hlásí Unable to join session. Přitom při testu multiplayeru v nastavení Xboxu je všechno v pořádku. NAT open.Online hraní na ps3 i ps4 funguje perfektně. Kde muže být problém? EDIT: Problém vyřešen.Stačilo v routeru zapnout ipsec.[emoji3] Upraveno Září 20, 2014 uživatelem zdenek_t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Nemohl by jste mi někdo poradit? Mám problém s nákupem tuningu / upgradu. Vyberu si ten, který chci koupit, odkliknu, ale když se podávám, jak mi to auto změní, kolik dostanu navíc koní, zrychlení,.... tak místo toho, aby bylo auto B 600 tak je A 602 třeba. nevíte někdo, čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 tak už taky pařím :D :D ...šel sem na ten web pro oděmny..a dostal iba 300k :( ale aj těch dobrejch tento měsíc dávají .... 30.000 FM4 / 30.000 FH / 300.000 FM5 / 300.000FH2 +9 sem dostal pár aut :D :D ...je jhustý tam vidět DriveAvatary jak závodíte proti mě ... (resp koho mám v kámoších) dyžtak : Tommmmy33 kdyby někdo chtěl .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Koukni na addons je tam ted par DLC aut zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 tak už taky pařím :D :D ...šel sem na ten web pro oděmny..a dostal iba 300k :( ale aj těch dobrejchtento měsíc dávají .... 30.000 FM4 / 30.000 FH / 300.000 FM5 / 300.000FH2 +9 sem dostal pár aut :D :D ...je jhustý tam vidět DriveAvatary jak závodíte proti mě ... (resp koho mám v kámoších) dyžtak : Tommmmy33 kdyby někdo chtěl .) odmeny dostavas podle urovne tveho Tier cim vyssi level, tim vetsi odmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Tak rád bych dal nějakej závod něco většího klidně i s kvalifikací :) Třeba i ten Drift by nebyl špatněj. Klidně to nějak zorganizuji, ale když už tady na to má někdo stránky :D Jak jste na tom vy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 cus, co muzu delat abych mel nejak rychle asi 4M CR na to dokoucit posledni tri serky, ty formule kdyz stoji 1,3 to je peklo.) jsem to chtel dojet vsechno a najednou stojim, konec zabavy to vypada.) neni peniz.) auta prodavat nejde ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 no tak, tipy triky jak co nejlepe dostat CR..nemam ted gold, nemam vip a nemam prachy, jeste potrebuju cca 4 mega,,,,) peklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Proc nekouknes na yt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Koukám samo a něco jsem zkoušel, ale dost z toho je patchnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 ....takze musis jedine poctive:D .... Vypni vsechny asistenty a do nejakyho tezkyho zavodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Jezdit, jezdit a jezdit. Buď na to našetříš, nebo si ho prostě dřív nebo později vytočíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 No, to by nejdříve asi letěl ovladač z okna)) jsou zkrátka finty nebo fakt dobrý závady, jde o čas.. Můžu jezdit jak blbec desítky hodin nebo vychytat něco kde ty kovaky se sypou hned) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Budu muset asi) forza rewards když přeskočí na další tier je taky stedra)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak se koukni do Forza Hub a zjistis kolik dostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 A víte že podvádět se nemá :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 To není podvod právě, jen někde je peněz více někde méně) to je taktika hráče spíše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Pouzij kreditní kartu:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak to je taky řešení, ale tam má asi někdo cheaty a nikdy nic nenechá))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Hele proste si to budes muset vyjezdit...Vypni asistenty ,drivatary si dej na max a penizky se ti jen pohrnou....proc na to tak strasne pospichas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.