jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Protože už to chci dohrát,a odložit)) poslední ty formule.. Hlavně škola se rozjede a nebude čas, nemůžu přestat forzu hrat dokud nebudou všechny závody... To bych zklamal sám sebe)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 :D:D:D:D to je dobry.... Nez vyjde dalsi tak si jeste pockas,co pak budes hrat...Hele a kdyz ses takhle peclivej,ajchy mas vsechny? Jestli ne tak sup sup na to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 To ne, bych se z toho posral, jen ty poháry, na ajchy moc nejsem kupodivu.. Je to jak zastavit COD v poslední misi, to nejde proste) závodu už bylo moc, musí se to do jezdit.. A hry budou toho se nebojim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 :D tak ti drzim pesti at to zmaknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Diky, dam slofika po o a večer něco vyjezdím) aspoň dva závody)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Dal by si někdo závod ve Forze? Registrace a info zde, nebo zde: http://console-forum.net/tema/171800-1-prolog-race-fm5-forza-zavod?p=1416454#post1416454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Driv to delalo pri mp...ted uz jsem si toho dlouho nevsiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Mě to udělalo jen když jsem hru neměl celou stahlou jinak nemám problém :) jinak co připravujete se na závod ?? Docela se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 ...no ja bych se pripravoval ale mam smolika,jsem v praci...Jinak na xko je nova apka,slouzi prave na zavody,turnaje atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Jo jo to je to ESL ne ?? Tak to je velká škoda no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Jj...ja se tam regnul,potvrdil mail ale stejne me to nepusti...nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Hm já jsem to ještě nestahnul tak az dorazim domu tak dam info jak jsem dopadl já :D ale může to bejt super app Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Ok...ja to za chvilku jeste zkusim...jinak co jsem koukal tak by se tam snad dalo i sazet a tak,ale to me zase az tak nelaka... Jinak MS se snazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 :O sázet jako real money ?? To by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Jj vypada to...mas tam ruzny ucty ktdry se daj dobit pres paypal atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Jezdíte někdo Forzu 5 ? Jen vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 No pokud Ti nevadí malej lvl :D tak já. Ale zatím nemám nic moc auta... Vychutnávám si to, pač jsem trošku přehranej aut. Mám od Forzy 2 po 5 a Horizon 2... Ale už nejsem majitelem Xbox360. Takže jen F5 nebo Horizon 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 se Vám musím pochlubit, můj mazlík novej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Rád bych dal do kupy pár lidí kteří Forzu 5 mají vážně rádi. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Zdá se mě to nebo je ve forze žalostně málo okruhů? Odjezdil jsem asi 40 závodů a stále jedzdím jedny a ty samé kolem dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajíčko Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 U mě ta hra letěla oknem hned druhy den:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Rád bych dal do kupy pár lidí kteří Forzu 5 mají vážně rádi. :idea: Tak co se týče mě.. já ji rád mám. Jak jsem psal. Hraju ji od druhého dílu. Ale musím taky občas vypnout a zablbnout i v jiný hře. Mám i horizon 2. Ale není nainstalovaná. Musím postupně. Klidně budu hrát s vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Rád bych dal do kupy pár lidí kteří Forzu 5 mají vážně rádi. :idea: Tak si me pridej...Forza je moje srdcovka [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 No vídíte " paráda " někteří hrajete už od druhého dílů. To já už hrál první díl a všechny následující, což už je skoro deset let, takže je Forza pro mne srdcovka i milenka zárověň. Horizont nehraji, ale nic proti, akorát mi to příjde spíš jako sranda bez hloubky, jezdit mezi stromi a skákat po louce s autem není reálné. ČaliCZ : tratí ve Forze 5 je dost, myslím že tak 40 různých variant. Každopádně pokud jezdíš jen kariéru, je fakt, že ti hra nabízí takových +/- 10 tratí stále dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 No vídíte " paráda " někteří hrajete už od druhého dílů. To já už hrál první díl a všechny následující, což už je skoro deset let, takže je Forza pro mne srdcovka i milenka zárověň. Horizont nehraji, ale nic proti, akorát mi to příjde spíš jako sranda bez hloubky, jezdit mezi stromi a skákat po louce s autem není reálné. ČaliCZ : tratí ve Forze 5 je dost, myslím že tak 40 různých variant. Každopádně pokud jezdíš jen kariéru, je fakt, že ti hra nabízí takových +/- 10 tratí stále dokola. Co jiného jezdit než kariéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.