ČaliCZ Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 To bylo asi pro Evoka, já si na počet tratí nestěžoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Taky bych zajezdil, ale musim natrenovat ty novy trate. Z ty Long Beach nebo jak se to jmenuje propadam zachvatum vzteku. Doufam, ze nechcete jezdit na 100kol :-D nema me kdo vystridat. 2:ace666: Horizont taky nehraju, akorat si clovek "kurvi" styl a pak hrat F5 je utrpeni nez to sedne zase zpatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 ČaliCZ : sorry to byl přehmat a i mě to pobavilo:) Evoku : jezdí se samoz. i multiplayer :? honzAK : souhlas Horizont je pro zábavu ... a 100 kol fakt nehrozí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 ČaliCZ : sorry to byl přehmat a i mě to pobavilo:)Evoku : jezdí se samoz. i multiplayer :? honzAK : souhlas Horizont je pro zábavu ... a 100 kol fakt nehrozí :) Co je samoz. ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 To myslíš vážně ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Forzu mám asi 3 dny tak nevim co je na tom zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 selskej rozum samoz. = no no samozrejme, a modri jiz vedi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 :D tak kdy zapaříme? Nějaký termín a čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Tak abych řekl pravdu tak já jezdím forzu od 3 dílu a nemůžu na forzu dopustit :) Jezdím všechno jak okruhy tak jiné věci auta jsou moje :) No je pravda že jsem trošičku propadl driftu přiznávám :D Jinak určitě bych rád zajezdil tak se nejěk můžem dohodnout :) Ale chce to více lidí :)\ Jinak taky přikládám nějaké má díla a kdo chce tak a youtubku natáčím s forzy videjka tak se můžete mrknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 nooo jooo, ještě si to stihl večer koukám, když sem ti o tom říkal :D :D ...abyses nepochlubil :-P fotky hezké !!! uznávám :D Kdyby se nás dalo víc, mohli bychom spolu všici zajezdit ... Packy by to mohl zorganizovat a dát třeba všici Virusa :D to mě baví víc jak okruhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Hele a jak se vam dari v mp? Me teda vubec.... Co jsem zjistil tak mp je jenom o tuningu a to je vse... Jsem z toho docela zklamanej,protoze ja se tuningu tolik nevenuju a v mp nemam sanci... Docela blby ze tam nejsou zavody aut bez tuningu nebo napr. jen s jednim druhem auta,taky mi chybi moznost vytvoreni soukromeho OPEN lobby,ne jen pro friends atd.atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Taky mi ten MP prijde pritazenej za vlasy, aby mi na dvou kolech nadelil o pulku kola ve stejny tride. Bych se pos...Normalne mi ujede uz na startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 To je to o cem mluvim... Ta hra je v tomhle silene nevyvazena,ackoliv Forzu mam fakt rad tak jezdim jen singl,na mp cekam na Project cars tam to snad bude lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ja jezdil ve 4 MP jen se znamejma. Ale co me mrzi, ze tu neni Fujimi Kaido, to byla nejlepsi trat co sem vubec kdy ze vsech zavodnich her jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ta me taky bavila.... Skvela trat... Me spis mrzi Suzuka sunrise,absence boxu,pocasi,noci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 já multák hrál iba s Packysem, ale skončil sem dycky poslední, krom Virusu :D ... jinak máte pravdu že je to těžší ...ale co Vám/Nám brání se do toho tuningu pustit taky?? ... nerozumím tomu ?? ok, je to jedno, mohu něco nastavit a hned otestovat...tak se to naučil každej ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 No ono je hlavně na prd, to, že spousta lidí opravdu udělá z třídy C třeba S ... a je to problém. Když např. se pojede muscle cars závod s vozy od roku 60 do roku 70 tak pak najednou tam vlítne borec, co má S třídu na mustangu... to je na prd. O tom to přeci není. Takže by jsme si museli udělat svá pravidla a hrát spolu. Pokud by nás bylo víc, není problém udělat webovky kde by se udělali třeba cupy či tak... Je to vše o domluvě a chuti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Idealne stejna trida vozu bez tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Může být tuning, ale do té třídy, kterou vůz má. Ladit si motor apod.. proč ne.. ale nesmí přesáhnout vyšší třídu než je ten daný vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ladil jsem o 106, ale i tak to nemelo zasadni vliv na vysledek.... Jo posilal jsem Vam zadost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Jestli vám někdo ujíždí už od startu, tak je to proto že používá spojku. Což je jak v realu. Je jednoduché se to naučit mačkat. Jinak České webovky na Forzu jsou již řadu let, proto scháním lidi co teď Forzu 5 jezdí vážně, aby se zas začalo jezdit v České komunitě..turnaje, závody, časovky atd Co se týče Project Cars, tak ten by měl vyjít v březnu, ale už to rok posouvají, takže kdo ví jestli to vůbec vyjde :D Hru prodala společnost co jí vyvíjela Namcu, tak hlavně aby z toho nebyla arkáda pro holky, jako řada závodních her od Namca. Forze Zdar a Vám Všem taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 No nepovidej, ja pouzivam taky spojku a vubec to na tom nezalezi takze tva rada je o nicem... Je to jen o tom tuningu,ne o spojce,bohuzel. Zdar Jinak komunity ohledne Forzy je hodne... Napr. i lidi z czech console racing poradaji zavody ale jeste jsem s nima nejel ... Zatim [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Otázka Tuningu je snad ve Forze jasná ne, kdo nemá vytuněno vozí v zádu lampičku. Kdo neumí pořádně vůz naladit, muže si nastavení stahnou. Pak je tu také otázka spojky a rozdílu v jízdě bez ní, což někteří možná neví, tak proto jsem o tom psal, a ty hned vyletíš jak papírovej čertík :D Co se týče czech console racing a nebo web console racing z které pocházím já http://www.webconsoleracing.cz/, nebo http://forza.hrajto.com/tak tam se už skoro rok nejezdí, protože se Forza jezdila na X-360 a řada lidí novou konzoli nemá, proto bych rád dal zas do kupy pár českých milovníků Forzy a obnovil tradici závodů. Zdar a klid Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem ace666 cz změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Tu o ty lampicce jsem jeste neslysel :-D Blondyna nejsem, myslis tu samolepku s lampickou? Tak dneska to zkusim se spojkou, zatim jsem jezdil bez spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Otázka Tuningu je snad ve Forze jasná ne, kdo nemá vytuněno vozí v zádu lampičku. Kdo neumí pořádně vůz naladit, muže si nastavení stahnou. Pak je tu také otázka spojky a rozdílu v jízdě bez ní, což někteří možná neví, tak proto jsem o tom psal, a ty hned vyletíš jak papírovej čertík :DCo se týče czech console racing a nebo web console racing z které pocházím já http://www.webconsoleracing.cz/, nebo http://forza.hrajto.com/tak tam se už skoro rok nejezdí, protože se Forza jezdila na X-360 a řada lidí novou konzoli nemá, proto bych rád dal zas do kupy pár českých milovníků Forzy a obnovil tradici závodů. Zdar a klid Ale ja nevyletel [emoji1] asi to blbe vyznelo... Kazdopadne to ze hned po startu spoluhraci vyleti a ujedou neni zalezitost spojky preci... Pokud se teda budeme bavit o ty rovince tak automat si tam ty kvalty vzdycky hodi rychleji,takze spojka je v tomhle pripade spis minus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.