packys2 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 No tak spojka ti moc nepomže tu nijak nezrychlíš, ale co uděláš je že motor budeš víc vytáčet tím pádem soupeři udeješ. Jezdím jak ze spojkou tak bez ní a rozdíl nepoznám. Co se týče tuningu tak je to inviduální jak pro každé auto tak trať ale není to nic složitého. Ty řídy co tu někdo psal je taky kravina jako že někdo si vytuní z C do S je je to lepší než S které je v serii je to blbost protože auto typu C není přizpůsobelé na tu rychlost a výkon tím pádem auto lítá a nedrží na silnici. Další věc je že sice tu píšete že by jste si zajezdili, ale nikdo nenapíše kdy nebo co jezdí. Když někdo konzoli zapne jednou za tejden tak nemá cenu nic domlouvat a bavit se tu o něčem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Hele ale co jsem koukal tak hodne lidi ma auta vytuneny treba z D do A a vsem to natrou nehorazne,takze na tom neco bude... Ja bych si zajezdil... Nejradsi mam tridy B a A .... Preferuju aspon trochu cistej jizdni styl a ne Destruction derby.... Klidne si me pridejte a ja si rad zahraju [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Hele taky nejezdí derby :DD z D do a to jde ustát ale jek jdeš do S tak tam už je to kalup no. Spíš by to chtělo dát datum a čas a sejít se a dát pár okruhu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Co se mě týče, jdu do práce až v pondělí. Takže včera jsem se sice musel trošku zabavit, tak jsem řekněme udělal v hospodě čistku :D ale dneska a zítra mám volno... takže můžu tento víkend... pak nevím jak to bude, to bych dal vědět v průběhu týdne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Ja muzu hned [emoji1] .... Jdu si zajezdit tak kdyby nekdo chtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) packys2 : ty s tou spojkou zlobíš :D, 30 let jsem řidič z povolání, tak vím o čem mluvím a ve Forze to platí logicky taky. Jsou nové Rivals kde jsem jel Lagunu Secu s Cadillacem, setup na auto přesně pro tyto Rivals si stahni v loading manager a do tabullky zadej Mazda Laguna Seca, kde jsou pak 2 tunning. Zkus se bez spojky muj čas překonat, když to dokážeš, máš u mě panáka :party: a na stránky na českou Forzu jsem ti dal taky odkaz http://www.webconsoleracing.cz/ Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem ace666 cz změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 :D :D Já tu spojku až zas tak moc neřeším beru to podle mě kdy jsem byl na okruhu pomaleší ze spojkou protože na to někdy zapomenu a auto tam hodí rychlost bez ní takže pro mě je to ztráta. :) No já jsem řidič asi 3 měsíce tak to nemám co tu psát :D Ale jak říkám hodně často driftuji kdy spojka je k ničemu :) Ale na okruhy so to může hodit :) Tak kdo je pro aby se dnes dal nějaký čas a dalo se pár koleček ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) 2packys: koukej kdo je online a hraje forzu, a pak mu posli pozvanku ke hre. To je asi nejjednodussi zpusob. Headset nutnosti, lepe se domlouva. Jo kvalt bez spojky to je krasnej zvuk :-D Ja dneska musel misto Forzy hrat s juniorem aspon chvilku Lego, aby se nereklo... Jo dneska cca 20:00 a dal by to slo. Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Hele koukám ale vždy když někoho pozvu nemá headset nebo zrovna končí nebo zrovna nejezdí tohle a tohle hrůza :D Ok dnes od 20:00 budu taky online a budu hrát forzu tak můžete přidávat PackysCZ a můžem něco zajezdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Udělám lobby na 20h, můžeme zkusit pro všechny stejné auto bez tuningu a bez spojky, ta se dá zakázat v nastavení závodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 No bez tuningu klidně :) Ale moná bych si připravil auta pro každou kategorii ty základní takže B,A,S kdyby jsme tak chtěli porovnat i to kdo jak si s autem umí vyhrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace666 cz Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Auta jsou ve Forze v základu relativně dobře poskládané. Když se jezdí některé závody bez tuningu pro všechny stejné podmínky, tak mají relativně šanci i ti, kteří nejsou tuninkovými experty. Samoz. záleží na dohodě. Vždy jsem to střídali, jednou šampík s tuningem, pak zas bez tuningu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Jo to by slo..ve 20:00 jsem pripraven... do kategorie S jsem se jeste se spojkou a vypnutejma asistentama nedohrabal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČaliCZ Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Taky jsem pro. Od 20:00 budu online. Ještě jeden závod a mám další sérii za sebou.. tak budu ready. Headset mám :D stačí ho vyndat z krabice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 příště dám s Váma, včera sem nemohl ...věnoval sem se přítelkyni, sorry Packy :D a pak sem koukal na tu Barcu večer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Dejte mi pak kdyztak taky vedet az znovu pojedete EDIT : Zitra MOZNA bude oznamena nova Forza motorsport 6,bohuzel mi sem nejde dat link ale je to na doupe.cz Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Tommy33: Cc pohodička bylo to super :) Celkem dobře jsem si zajezdil ale chtělo by to větší rivalitu chce nás to víc :) Jinak kdy dáme další ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Jo sranda byla, musim na vas natrenovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Tak nechcete dnes zahjezdit ?? Dal bych pár koleček minule to bylo super :) Nebo napiště jak jste na tom s časem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Od 7 muzu,zajezdil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Dneska je to bida, na 7mou jedu pro mladyho na skauta a pak se budu venovat drahe polovicce, musim taky nasbirat kladne body, ne jenom to GS 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Od 7 muzu,zajezdil bych Tak jsem online tak mužem zajezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Cca za pul hodky jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 No neslo livko takže jsem až ted se mi to načetlo když tak jezdime s kamošem tak se přidat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 jdeme právě hrát forzu s Packysem, rockem ...někdo kdo by se přidal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.