stelon Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Čaute pařmeni tak sem novym majitelem xka one a je to super jen mam dotaz jak mam propojit xko s bedinkama 5.1. genius? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuco Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Přes zesilovač, třeba optickým kabelem. Mně jde HDMI do TV a z TV HDMI do zesilovače (přes HDMI ARC - audio return channel). Jaký maj ty Genius 5.1 bedýnky kolíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dephyte Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) Zapojit tenhle audio systém bude problém. Špatné je že ty repra jsou pouze analogové. Vstupy mají jen 2 kanalové a všechno cinch. Já mám taky Geniusy a to Genius SW-HF 6000. Mají už na dnešní dobu nic moc zvuk. Zanikají středy, jestli se vůbec dají ve zvuku hledat. Jsou jen silné a přebasované (to sem moc neslyšel dokud jsem neměl tu čest s pořádným audio systémem). Ale hlavně jsou analogové :D Ale v době když jsem je kupoval jsem chtěl jen silný zvuk, kvalitu a digitální vstupy jsem moc neřešil :( Jediné šance jak to propojit je zapojit to do výstupu na sluchátka tvé TV. Kabelem který má jack 3,5 na 2x cinch (koupíš v elektru za pár kaček). Abys to měl aspoň jakože prostorový zvuk. Já už mám nějakou dobu vybraný pořádný systém Onkyo, ale ne a ne na něj došetřit :D Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem Dephyte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drogbazzzz Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 kup si nejaky digitalni receiver a naladuj to pres to, no a az budes mit ten receiver, tak posetri na novy repro a zatim pouzivej tyhle geniusy. ja jsem sel do Marantzu, jelikoz se mi libi ten Slim design a funkcema dostacuje mym pozadavkum, konkretne tenhle model ale to uz samozrejme je na tobe co vyberes http://www.elektronet.cz/marantz-nr-1403-black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stelon
Čaute pařmeni tak sem novym majitelem xka one a je to super jen mam dotaz jak mam propojit xko s bedinkama 5.1. genius?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.