Primal Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Zdravím lidi mám takový menší problém s internetem. Mám router TL-WR842ND vše jede v pohodě internet prostě vše ale po nějakém čase někdy to je 3 hodiny někdy to jede 13 hodin vypadne internet a nejde internet a musím restartovat modem a to třeba 3 krát za den a nebo vypadne internet ale jinak všechno jede skype,poker, ale nenačtou mi žádné internetové stránky tohle děla poslední dobou často a už mě to nebaví pořád restartovat modem chci aby to jelo bez probléme celé dny. Takže prosím o nějakou radu děkují moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Hoj, kdyby si nebyl línej jak veš tak toho najdeš kupu za 5 minut a nemusíš se bákat s topicem a čekat na odpověď :) . Našel jsem poměrně dost informací o těchto problémech s tímto modelem, nejčastěji se to řeší ve spojení s firmwarem ... někdo ho má nízkej. udělal update a šlo mu to, někdo měl zas vyšší .. takže udělal downgrade a šlo mu to taky... Takže je to trochu alchymie Tak to zkus zupdatovat, pokud to půjde http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR842ND a tady týpek píše o nějakým setupu co má nastavenejch na routeru, jestli to pomůže i tobě to těžko říct http://www.jimasek.elektroda.eu/index.php/poradniki/38-wr740n-konfiguracja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 čau můžu se zeptat co máš za poskytovatele?Uvažuju tež že si přes router udělám wifi tak at vím kterému modemu se vyvarovat.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Twice: A myslíš jsi že jsem nehledal než jsem to tady postnul ? Hledal jsem kde se dalo četl jsem jsem i fora zkoušel různé věci a nepomohlo tak jsem napsal tady jestli někdo neví ;-) Samopall: Mám Podu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 jo já taky a dival jsem se na jejich stranky a mají tam popis nastavení jineho tp link než je ten tvůj a nebo je to jedno jaky router použiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 njn tak si rovnou mohl napsat co si zkoušel a co ne :) abych některý možnosti vyloučil... Nikdo ti z pár teoretický řádků neporadí přesný řešení, kor když si už pár věcí zkusil ;) věci kolem connectu sou záludný, něco co vyřeší problém jednomu, nemusí bejt řešením i pro druhýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 TwiCe: Jasný že mohl ale netrklo mě to napsat už tak mám docela s toho nervy že to nejde řeším to docela dlouho. No uvidíme něco ještě budu zkoušet a uvidíme jak to dopadne ale jinak díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.