Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Součáskta uvnitř PS4??

Otázka

Odesláno

Dobrý den, mám cca týden PS4 a při vybalování mě překvapilo, že uvnitř konzole něco lítá, jako by upadlý šroubek nebo tak něco. Na funkčnost konzole to nemá vliv a při klasické poloze na šířku se při zaplé/vyplé konzoli nic neozývá - takže jen při přenášení... Je možné, že při sestavování jim tam něco upadlo a nějak to zapoměli odstranit? Jde mi hlavně o to, jestli to není šroubek držící nějaký větrák a časem se uvolní a bude dělat bordel... Konzole je kupovaná přes internet, takže mám ještě pár dní na vrácení bez udání důvod - vrátit/ nevrátit?? Díky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

On to ale není důvod k reklamaci, jak sama Sony tvrdí. Dokud konzole funguje, reklamace moc uznávat nechtějí. Co jsem četl všude možně na fórech, tak situace je takováto...

a k tématu. Já bych se toho nebál, pokud konzole šlape, pak nebude problém nijak dramatický. Kdyby se jednalo o uvolnění konektor na desce, popř. něco jiného, už by se to ukázalo...

Upraveno uživatelem koudelt

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu