Smartmax Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Problém je u WiiU cena....chápu, že nintendo to drží, asi musí, ale vzhledem k nabídce her ji asi nikdo jiný než fanoušek...nekoupí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 to rozhodne :) ale na Ebay je rozhodne dobra nabidka hole konzole za 3000kč včetne pošty :) Trafo , je tam za 150kč , :) HDMI ma skoro každej doma akorat si človek koupi ten ovladač klasik je tam za 350kč :) a ma WiiU za libovou cenu ja jsem otom přemyšlel :) ale pak k vanocum jsem na AUkru našel za 5500kč v zaruce dostal to k TV tak sem to hned vzal :) i když zatim hraju hry co jsou i na dalši konzole :) ale na tom Gamepadu me to moc bavi :) a nejvic me mrzi ZombiU :( na to jsem se tešil a byl jsem celkem sklamanej :( chybi mi tam CooP nebo aspon online MP a celkem i hratelnost že nemužu skakat kdy chci a skrčit se když se chci pližit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Na euronics byla asi nějaká krátkodobá akce, kde byla konzole basic za necelé 3k. Ale když jsem to viděl a začal jsem koukat, co na tom je za hry, tak už byla pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 koukam je to tu nejak dead :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Jojo, chcipa to tu... :( Bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Bohužel se to dalo čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 protože wiiu komunita žije jinde :) www.ninty.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.