kody333 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Ahoj ,chtel jsem se zeptat jak se tesite na mtgs,a jestli nemate neake info mimo ty co jsou uz venku co se tyce hry. Pro mne je to jedna z nej her na sveta hral jsem uz na ps1 takze se moc moc tesim.DDD :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 hra dohrana za 4 minuty :-) ! http://www.computerandvideogames.com/470328/blog/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-completed-in-under-four-minutes/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2014 to je šílené to mě ani nenapadlo že můžu naložit oba dva naraz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrac1468628566 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Zdar:cheesygrin: Co jsou ty dvě mise?..Mám tam neotevřené dvě mise?Proč nejdou odemknout?..odemknuly se ty dvě mise někomu? To bude ta Pain obsahovat tyto stejné mise nebo tohle bylo uplně samostatné?To bych musel celé hrát znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Nechapu proč ta hra stojí tolik?! Je to demo, mělo by být zadarmo aspoň pro lidi co maji PS+ nebo max za 200. Nechápu to... Mrzí mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Zdar:cheesygrin:Co jsou ty dvě mise?..Mám tam neotevřené dvě mise?Proč nejdou odemknout?..odemknuly se ty dvě mise někomu? To bude ta Pain obsahovat tyto stejné mise nebo tohle bylo uplně samostatné?To bych musel celé hrát znova. Ne, v PP to nebude. Ty dvě mise odemkneš, když posbíráš všechny nálepky XOF v misi GZ. Je jich devět a musíš je posbírat v jednom zátahu, pokud jich posbíráš v misi jen pár a doufáš, že při opakovaném hraní posbíráš zbytek, tak je to v háji. Jí takhle musel smauat staré savy a rozjel jsem GZ znova, posbíral to a otevřelo se mi to všechno, ale zas tak super ty mise nejsou. Osobně mám nejraději z GZ jen tu hlavní misi, protože je jediná v noci, zbytek nejde v noci hrát, což je pitomé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Nejde ?já někde četl že i v GZ jde posouvat čas a můžeš tu misi hrát v několika různých dobách a s různým počasím. Kec? Jenže kdo to zvládne vše posbírat? Asi to není jen tak ne? Ale aspoň to déle vydrží :-D az to bude za 400 az 500 tak koupim možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.