sovel Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Tak to tu odpálím prvním tématem a asi není nic lepšího než tato hra :D Já ji mám samozřejmě od releasu, každopádně teprve teď budu finišovat. Celkově příjemné odreagování, velmi nápaditá. Základní světy defakto s prstem v nose na pár výjimek. Pak už tou raketkou jak to vynese do vesmíru to už je lepší :) chybí mi dva světy duchové a ten poslední. Otevře se případně ještě něco? ps. neodpustím si hra sice grandiózní tj. 10/10 ale SMG 12/10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Mas pravdu, 10/10 je jasny. Byt teda na mario hrach mi obecne vadi fyzika... Ale se synackama si uzivame multacek, dokonce se to vyrovnava Rayman Legends.. 100% spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Hra dokonalá a luxusní! Strávil jsem u ní kolem 30 hodin a to proto, že se snažim dojet levely bez zlatýho oblečku a hlavně se všema hvězdama. Sovel: Duší svět? Pokud vim, tak je 6 světů. 7 svět se jmenuje Castle a 8 svět Bowser. Tam hra končí. Otevře se ti bonusová hra Pipe lines :-D A po puštění hry se objeví raketa a ta tě vezme do vesmíru do Star, Mushroom a Flower světa. Když ve všech skočíš zlatou vlajku a sebereš všechny zelený hvězdy, otevře se poslední, speciální world a to Crown. Ten je šílenej.. Tam jsem uhrál jen cpt. Toada a do půlky Challenge marathon. Ten Champion road prostě ne a ne dojít.. umřu vždy u druhý zelený hvězdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 myslím menší svět předposlední v tom jak tě dopraví raketa z W1 no jinak už je to v pohodě :D otevřel jsem právě další svět s druhou raketou :) takkže ještě chvilka zábavy. Já si dávám pár hodin tejdně takže mě to chvilku trvá ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 ha! to není ještě poslední svět ale :-D ještě tam je jedna raketka.. jenže na tu musíš splnit to, co jsem před chvílí psal... A občas jsou ty levely porod.. protože tam už ti hra nedá white tanookie oblek, aby sis to usnadnil... Pfff, poslední 3 světy jsou už občas i těžký :-P Teda ten poslední je opravdu těžkej a každou chybu trestá smrtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 tak tanookie mě nijak netočí jelikož jsem ho stejně nikdy nepoužil a ani to nemám v plánu :) ale jsem rád, že se to tak dootevírá takové malé překvapení :D právě, že jsem nijak moc o rozloze nečetl abych si nespoiloval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Aha, tak sorry, jestli jsem ti pokazil zážitek... Já to taky nevěděl a přišel na to náhodou - s láskou ke hře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 ee v pohodě :) už jsem si něco na ninty v chatu právě přečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.