sovel Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2014 Tak to tu odpálím prvním tématem a asi není nic lepšího než tato hra :D Já ji mám samozřejmě od releasu, každopádně teprve teď budu finišovat. Celkově příjemné odreagování, velmi nápaditá. Základní světy defakto s prstem v nose na pár výjimek. Pak už tou raketkou jak to vynese do vesmíru to už je lepší :) chybí mi dva světy duchové a ten poslední. Otevře se případně ještě něco? ps. neodpustím si hra sice grandiózní tj. 10/10 ale SMG 12/10 :) Citovat
nekdoa Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2014 Mas pravdu, 10/10 je jasny. Byt teda na mario hrach mi obecne vadi fyzika... Ale se synackama si uzivame multacek, dokonce se to vyrovnava Rayman Legends.. 100% spokojenost. Citovat
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Hra dokonalá a luxusní! Strávil jsem u ní kolem 30 hodin a to proto, že se snažim dojet levely bez zlatýho oblečku a hlavně se všema hvězdama. Sovel: Duší svět? Pokud vim, tak je 6 světů. 7 svět se jmenuje Castle a 8 svět Bowser. Tam hra končí. Otevře se ti bonusová hra Pipe lines :-D A po puštění hry se objeví raketa a ta tě vezme do vesmíru do Star, Mushroom a Flower světa. Když ve všech skočíš zlatou vlajku a sebereš všechny zelený hvězdy, otevře se poslední, speciální world a to Crown. Ten je šílenej.. Tam jsem uhrál jen cpt. Toada a do půlky Challenge marathon. Ten Champion road prostě ne a ne dojít.. umřu vždy u druhý zelený hvězdy. Citovat
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 myslím menší svět předposlední v tom jak tě dopraví raketa z W1 no jinak už je to v pohodě :D otevřel jsem právě další svět s druhou raketou :) takkže ještě chvilka zábavy. Já si dávám pár hodin tejdně takže mě to chvilku trvá ^^ Citovat
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 ha! to není ještě poslední svět ale :-D ještě tam je jedna raketka.. jenže na tu musíš splnit to, co jsem před chvílí psal... A občas jsou ty levely porod.. protože tam už ti hra nedá white tanookie oblek, aby sis to usnadnil... Pfff, poslední 3 světy jsou už občas i těžký :-P Teda ten poslední je opravdu těžkej a každou chybu trestá smrtí. Citovat
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 tak tanookie mě nijak netočí jelikož jsem ho stejně nikdy nepoužil a ani to nemám v plánu :) ale jsem rád, že se to tak dootevírá takové malé překvapení :D právě, že jsem nijak moc o rozloze nečetl abych si nespoiloval ... Citovat
Cru4l Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Aha, tak sorry, jestli jsem ti pokazil zážitek... Já to taky nevěděl a přišel na to náhodou - s láskou ke hře :-) Citovat
sovel Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 ee v pohodě :) už jsem si něco na ninty v chatu právě přečetl Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.