Lazerchip Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Čau muže mi někdo prosím poradit . koupil jsem si na netu key a začal jsem stahovat a vypadl my net tak se to ukončilo . a když jsem chtěl stahovat znovu tak mi to nevzalo kod . neví někdo jak to rošlapat těch peněz mi je docela líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Jaky key,od ceho,od hry?Najed do historie stazenych veci a dej stahnout znova,kd ti to uz neveme kdyz uz jsi ho zadal!Nebo zavolej na xbox podporu, cislo bude na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Dik .A kde nejdu tu hustori ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 *Histori* nemůžu ji najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Zapni Xko a pohledej to,uz si to nepamatuju kde to je! Nebo zkus tu hru najit na Livku a dej stahnout,melo by to jit i tak,ale nejsem si jisty! Jinak najdes historii i na xbox.com http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-on-other-devices/windows/manage-game-library posledni polozka dole Staci jen pohledat na ofiko strankach Xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Wow. kámo díky moc . fakt díky . nevím jak ti poděkovat :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Neni zac,kdyz vim,odpovim a poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lazerchip
Čau muže mi někdo prosím poradit . koupil jsem si na netu key a začal jsem stahovat a vypadl my net tak se to ukončilo . a když jsem chtěl stahovat znovu tak mi to nevzalo kod . neví někdo jak to rošlapat těch peněz mi je docela líto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.