Lazerchip Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2014 Čau muže mi někdo prosím poradit . koupil jsem si na netu key a začal jsem stahovat a vypadl my net tak se to ukončilo . a když jsem chtěl stahovat znovu tak mi to nevzalo kod . neví někdo jak to rošlapat těch peněz mi je docela líto Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 21, 2014 Jaky key,od ceho,od hry?Najed do historie stazenych veci a dej stahnout znova,kd ti to uz neveme kdyz uz jsi ho zadal!Nebo zavolej na xbox podporu, cislo bude na xbox.com Citovat
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2014 Dik .A kde nejdu tu hustori ? Citovat
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2014 *Histori* nemůžu ji najít Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 22, 2014 Zapni Xko a pohledej to,uz si to nepamatuju kde to je! Nebo zkus tu hru najit na Livku a dej stahnout,melo by to jit i tak,ale nejsem si jisty! Jinak najdes historii i na xbox.com http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-on-other-devices/windows/manage-game-library posledni polozka dole Staci jen pohledat na ofiko strankach Xbox.com Citovat
0 Lazerchip Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2014 Wow. kámo díky moc . fakt díky . nevím jak ti poděkovat :D . Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 22, 2014 Neni zac,kdyz vim,odpovim a poradim Citovat
Otázka
Lazerchip
Čau muže mi někdo prosím poradit . koupil jsem si na netu key a začal jsem stahovat a vypadl my net tak se to ukončilo . a když jsem chtěl stahovat znovu tak mi to nevzalo kod . neví někdo jak to rošlapat těch peněz mi je docela líto
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.