Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spouštění her po DVD extract

wallematte

Recommended Posts

aha,, no jsem novej v tomto,,ale hry ISO co si pak prevedu aby me to xbox nasel tak si je nahravam do hdd1/game... to je ta nastavena cesta a ty hry se me ukazuji v menu.....ale vcera jsem dostal orig.dvd hru a tu jsem poprve prekopnul a tam jsem si nastavil schvalne cestu kam se ma kopnout to dvd tam kam mam nastaveny ty iso hry....ale ta okopnuta originalka se neukazuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ v File Manageru ji najdu a pres nej spustim..... ALE tak najednou se me v menu her sama ukazala,,nevim jak nevim,,, daval jsem dalsi hru a od te doby je tam i ta okopnuta originalka,,, (a nezapomel jsem dat preskenovat) Najednou se ukazala i s obalem,,,akorat nazev je tam ,,,Dash,,neco

kazdopadne dekuji..

Odkaz ke komentáři

Ahoj, dostal jsem spoustu pálených her na xbox, ale nevím co s tím .....mám xbox 360 s RGH , ty hry se používaly na Xboxu s flashem.

Na každém DVD jsou 3složky (System update, Video TS, Audio TS) jak na to, aby to fungovalo... díky L.

Přes ImgBurn vytvoř z DVD iso a pak iso převeď v Xbox Image Browser nebo Iso2God a nakopíruj do xboxu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu