Jump to content
  • 0

Nefunkční sdílení trofejí na facebook

koudelt

Question

Ahoj, mám na vás dotaz. Od 14.1 se mi na facebooku neobjevují trofeje, ani aktivita z PS4. Předtím mi to fungovalo (v záznamu o aktivitách, na profilu, dát "Zobrazeno na profilu timeline". Ale teď, když dostanu trofej, udělám synchronizaci na PS4 s PSN a pak kouknu do aktivit na FB, tak tam prostě není. Má někdo stejný problém, nebo vám to funguje normálně? Už jsem dokonce zkoušel i celý FB profil z PS4 odstranit a znovu se přihlásit a vše nastavit...ani to nepomohlo...

Ještě bych dodal, že sdílení fotek a videí mi funguje normálně

Edited by koudelt

19 answers to this question

Recommended Posts

• 0

No já jsem s Facebookem a trofejema nikdy problém neměl, ovšem bacha PS4 události se na facebooku shlukují do jedné poslední. Zkoušel jsi vystoupit a nastoupit? to v IT pomáhá často... na facebooku si smaž PSN aplikaci a nastav to celé z novu z PS4, určitě bych to nedával za vinu PSN protože ty události na FB odesílá přímo PlayStation, můžeš mít X-konzolí a na každé mít individuální nastavení. Ale jak říkám, u PS3 problém nikdy nebyl, pokud jsem vlezl do trofejí vše se synclo jak na PSN tak do facebooku, jinak se mi to automaticky každý den v 5 ráno syncne. U PS4 nevím jestli se to samo zapíná, asi ne protože jsem nikde nemohl nastavit čas kdy k tomu má dojít, asi k tomu slouží standby mode, každopádně si zkontroluj jesli máš u trofejí povolený autosync, bohužel se nemůžu podívat na detaily, jedu z paměti, protože mám PS4 na reklamaci

Edited by Adam Bogocz

• 0
myslím že máš tento problém, zkus to podle postupu opravit http://realgamernewz.com/22342/ps4-trophies-wont-post-to-facebook-heres-how-to-fix-it

Bohužel, to neřeší můj problém. Já v tom activity logu, na který odkazují nic nemám, to je to, co řeším :/

Jinak celé nastavení PS4 jsem dal na tovární a znovu nastavil, PSN aplikaci jsem odstranil z FB a znovu ji nastavoval. Zkoušel jsem všechno... :/ A bohužel nic...

• 0

Tak to je na nic, našel jsem pak už jen na ofic. playstation fóru že měl někdo problém jako ty(prázdný log) a tady je jeho postup, ale podle toho co píšeš jsi to více méně udělal, můžeš to ale zkusit přesně v pořadí...

It looks as though I have got this working at last!

How I managed to get trophies/game stories posted to Facebook was:-

1. Went into Facebook--->Settings---->Apps . Ensured that Playstation Network app was set to 'Public' .

2. Went into PS4 Settings Menu--->PSN--->Link with Other Services---->Made sure that Trophes/Event Stories in there were set to show to 'Friends'.

3. Went into another PS4 Settings menu - Activated the PS4 as my Primary PS4 (which I think I did anyway when I set it up originally but nevermind).

(I either did Steps 2 and 3 in this order or the other way round)

4. Played Killzone and won a new trophy.

5. Synced the trophy to PSN by clicking on it in the Notifications menu on the PS4.

6. Checked Facebook again - and both the Trophy and Game Story were published to the Acitivity Log, which I then enabled each story to appear on the Timeline. Incidentally, the trophies/stories were only just shown to 'Friends' on Facebook which is what I wanted.

Hey Presto! I think it is something to do with allowing the PSN app to being set to 'Public' which is the killer setting - whether Activiating the PS4 as a Primary PS4 had anything to do with it but it seemed to work. However, all previous trophies I had already won before doing this did NOT show on Facebook - only the ones since tinkering with the settings.

• 0

tak můžeš zkusit poslední 2 věci :) ... hop nebo trop... zkus založit nový FB jestli se to na něm objeví a nebo nový PSN jestli to zobrazí na tvůj FB... pokud něco z toho zabere tak budeš vědět na které straně hledat problém :/

P.S. toho že jsi tal přispěl jsem si nevšiml protože jsem to otevřel z Google Archivu, nějak mi blbne ofic forum tak to nemůžu otevřít na přímo

• 0

V pohodě, tak jsem se dostal do nové fáze a mám teorii...

Dokázal jsem to všemožným nastavením zobrazit na FB v tom activity logu, jenže když to přidám na FB "Zobrazeno na profilu timeline" tak to za minutu zmizí :D :D Prostě to mám na zdi a najednou to tam není. Stejně tak v tom logu.

A z toho jsem usoudil, jestli třeba není problém v tom, že by nějaký chytrák na FB přímo z mých přátel označoval tyhle příspěvky jako SPAM a FB by je pak automaticky mazal... jinak upřímně už fakt nevím, co to jako je...