Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dualshock 4

Jan Zelinka

Otázka

Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Kolem 8-10h záleží jak je DS4 nastavený tzn. pokud máš zaplé vibrace a podsvícení naplno tak to bere o něco více.

Nabíjím pomocí nabíječky 2.1 A nebo přes konzoli v restmode. (můžeš použít i pro mobil 1A ovladač jsi veme kolik potřebuje)

Já tě to naučím:) Jinak abych nebyl OT, výdrž DS4 je naprosto tragická, se světlem na minimu a se zapnutýma vibracema bych tipoval výdrž tak na 8 hodin max., nabíjím přes nabíječku od telefonu (1A).

Odkaz ke komentáři

• 0

Nazdar, mám dva ovladače. První, který byl přibalený u konzole je citlivý tak OK, ale druhý (šedý, výroční 20ti let) má stejný problém jako ty akorát u L2. Je tak citlivý, že nechtěně mířím v FPS při letmém doteku. Je to nepříjemné, ale dá se zvyknout. Nevím zda to u reklamace uspěje.

Kdyby měl někdo řešení, budu rád :) zatím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu