Jan Zelinka Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Kolem 8-10h záleží jak je DS4 nastavený tzn. pokud máš zaplé vibrace a podsvícení naplno tak to bere o něco více.Nabíjím pomocí nabíječky 2.1 A nebo přes konzoli v restmode. (můžeš použít i pro mobil 1A ovladač jsi veme kolik potřebuje) Já tě to naučím:) Jinak abych nebyl OT, výdrž DS4 je naprosto tragická, se světlem na minimu a se zapnutýma vibracema bych tipoval výdrž tak na 8 hodin max., nabíjím přes nabíječku od telefonu (1A). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nadzi Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 hosi vsimol som si ze mam velmi citlivu pravu packu R2. staci sa len jemne dotknut a uz zbran striela. tiez to mate tak alebo je to na reklamaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vibo Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Nazdar, mám dva ovladače. První, který byl přibalený u konzole je citlivý tak OK, ale druhý (šedý, výroční 20ti let) má stejný problém jako ty akorát u L2. Je tak citlivý, že nechtěně mířím v FPS při letmém doteku. Je to nepříjemné, ale dá se zvyknout. Nevím zda to u reklamace uspěje. Kdyby měl někdo řešení, budu rád :) zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jan Zelinka
Dobrý večer, mám PS 4 od prosince a už mám na analogové páčce dualshocku prodranou díru. Neví někdo jestli u nás jde sehnat http://www.amazon.com/Controller-Thumb-Grips-4-Pack-Playstation-4/dp/B00GH7UA32/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390748811&sr=1-1&keywords=orb ? Hledal jsem to ale bohužel bez výsledku. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.