krysto6 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 kdys mate 102 a vic tak to chce HDkabel jinak je to dost rozmazany v pixely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Nesouhlasím, hraju na 106(propojené to mám standardním kabelem) a nic takového jsem nepostřehl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 a co hraješ za hry na wii sports to fakt chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak wii sport samozrejme mam, pak mario, One Piece, Spider man, madworld, mankey ball a další ale opravdu nikde jsem neviděl ,, dost rozmazaný pixely ,, je taky možné čemu ty říkáš dost rozmazaný, možná foto by to chtělo(ale to by asi nebylo moc zřejmé) Takhle to když si pustím na ty 106 starou N64, tam to je nálož. to je pixelík vedle pixelíku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Tak to me teda zajima jak to bude vypadat na moji 50" plazme ...po vanocich to budu vedet ..objednam si ten hdtv component cable a snad to bude dobry nemyslite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 HDTV prehrava v 720p, component cabel od Wiicka prehrava jen v 480p ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 je na nem psano 480/720p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.