pervert Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 takže i druhý problém je vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Chtěl bych poděkovat connymu, kterej mi pomohl. Dík moc.PS for conny: chyba byla v tom, že mi tam chyběl adresář ipl PS for all: mám teď moc světlej display, co s tím(myslím tím to, že je tam moc jasu) jsem rad ze jsem ti pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackie Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 c:\>.\msinst\.\msinst .\multiloader_ipl.bin PSP MS IPL Installer Load IPL code .\multiloader_ipl.bin 15620 bytes(4 block) readed Scan Media Drive 0:Non RemovableMedia Drive 1:Non RemovableMedia Connect target MsProDuo Drive 2:Connected Removable Media Target DRIVE is 2 Check partation Sector boot status 0x80 start head 0x00 start sec/cyl 0x0010 partation type 0x0B last head 0xFF last sec/cyl 0xC7E0 abs sector 0x00000010 ttl sector 0x0078FFF0 signature 0xAA55 Check BPB Sector signature AA55 Check free reserved sector:to small reserved sectors c:\>pause Pokračujte stisknutím libovolné klávesy... nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 c:\>.\msinst\.\msinst .\multiloader_ipl.binPSP MS IPL Installer Load IPL code .\multiloader_ipl.bin 15620 bytes(4 block) readed Scan Media Drive 0:Non RemovableMedia Drive 1:Non RemovableMedia Connect target MsProDuo Drive 2:Connected Removable Media Target DRIVE is 2 Check partation Sector boot status 0x80 start head 0x00 start sec/cyl 0x0010 partation type 0x0B last head 0xFF last sec/cyl 0xC7E0 abs sector 0x00000010 ttl sector 0x0078FFF0 signature 0xAA55 Check BPB Sector signature AA55 Check free reserved sector:to small reserved sectors c:\>pause Pokračujte stisknutím libovolné klávesy... nevíte co s tim? to sice netusim ale pokud mas pandoru tak ti pomohu prez icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackie Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 pandoru sem si jeste nedelal cekam az mi pude tohle pak udelam icq:2646757727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 pandoru sem si jeste nedelal cekam az mi pude tohle pak udelam icq:2646757727 bez pandory ti to nepujde musis prve udelat pandoru MMS dal jsi spatne ICQ mas tam moc cisel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackie Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 dobre udelam si pandoru icq 264675727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 tak, už sem udělal druhý psp tentokrát fat bydlím v novém sedle (13 km od karolvých varů) kdo chce flashnout psp tak ad přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 tak, už sem udělal druhý psp tentokrát fatbydlím v novém sedle (13 km od karolvých varů) kdo chce flashnout psp tak ad přijede paneboze dalsi takovej... sem pisni NICK MESTO ICQ.. a kazdej si te tam najde pokud bude potrebovat flash http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 jo pozor, u slima se pandoras menu nezobrazí (alespon ne mě) takže musíte naslepo. držte L vložte pandoru a pak X, měla by začít blikat wifi a mmstick tnz že už se to bootoje. conny, chytráčku, už dávno sem napsal anonymousovi na PM atmě přidá do mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 jo pozor, u slima se pandoras menu nezobrazí (alespon ne mě) takže musíte naslepo. držte L vložte pandoru a pak X, měla by začít blikat wifi a mmstick tnz že už se to bootoje.conny, chytráčku, už dávno sem napsal anonymousovi na PM atmě přidá do mapy jj u slima je to naslepo ale zmacknes pouze L a X to je vse kdyz jsi mu teda psal tak neni duvot psat tady:blink: <bydlím v novém sedle (13 km od karolvých varů) kdo chce flashnout psp tak ad přijede> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pervert Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 funguje to perfektně, dneska jsem flashnul další psp, škoda jen že se na to musí poslepu. PS: když chci unbrick, jak na to? stejně jako při flashování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:AND1:.Kubina Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Cauves, pls me se pri vytvareni ty MMS ukaze tohle : a tim padem pak kdyz vlozim Pandora baterku se stisknutym L a nasledne zmacknu X, tak se nic nedeje, samozrejme sem skousel dat jen Y, nakopirovat vsechny zminene souboury a vyzkouset, ale to jen svitila zelena Led dioda a nic, pls o radu, thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Cauves, pls me se pri vytvareni ty MMS ukaze tohle : a tim padem pak kdyz vlozim Pandora baterku se stisknutym L a nasledne zmacknu X, tak se nic nedeje, samozrejme sem skousel dat jen Y, nakopirovat vsechny zminene souboury a vyzkouset, ale to jen svitila zelena Led dioda a nic, pls o radu, thx vypada to ze mas spatnou kartu rekl by jsme ze sony jaka velikost ? mohu se pokusit ti pomoct pisni na icq pokud mas cas naformatu ji vpsp pokud to nepomuze tak v PC nemas v PC zaple jine cteci zarizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MWorm74 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Cauves, pls me se pri vytvareni ty MMS ukaze tohle : a tim padem pak kdyz vlozim Pandora baterku se stisknutym L a nasledne zmacknu X, tak se nic nedeje, samozrejme sem skousel dat jen Y, nakopirovat vsechny zminene souboury a vyzkouset, ale to jen svitila zelena Led dioda a nic, pls o radu, thx Přesně tohle to psalo i mě. Musel jsem odpojit tiskárnu, která má v sobě čtečku karet a potom dát "Bezpečně odebrat hardware" a ukončit velkokapacitní zařízení. Je možný, že se to pere se čtečkou karet, pokud je v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 jj docela mozne ono to hlada MS a ked to neni koser tak to pise vtakoviny, niekedy staci preformatovat karu v PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:AND1:.Kubina Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mam kartu Sony 2GB a zadnou jinou ctecku karet nemam, ale mam Win Vista, takze to zkusim udelat jeste na XP a dam vedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mam kartu Sony 2GB a zadnou jinou ctecku karet nemam, ale mam Win Vista, takze to zkusim udelat jeste na XP a dam vedet! sony je sony pomahal jsem prez icq asi 30 zajemcum a ani jednomu se to nepodarilo na sony tak museli sehnat sandisk od jednoho giga vice a vse bylo v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:AND1:.Kubina Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ok, sezenu jinou a vecer ti pisnu na icko, dik zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 QIP mas problem bud v karte alebo si tam nieco nenakopiroval Nene problem byl ve me pac sem nevedel ze menu pandory se ve slimovi nezobrazi, tak sem tam dal kamosovu kartu a pandoru a flashnul sem v pohode :D mootoo dik za navod:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drifterx Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 please reupnete ten velky soubor někam jinam. nejde to stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 sony je sony pomahal jsem prez icq asi 30 zajemcum a ani jednomu se to nepodarilo na sony tak museli sehnat sandisk od jednoho giga vice a vse bylo v poradku mno, já mám sony 2 gb a flashuji norma:bash: bratranec má taky sony 2 gb a flashnul jsem mu to přez ni norma:psp: kámoš má sony 512 mb a flash šel norma:D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 mno, já mám sony 2 gb a flashuji norma:bash:bratranec má taky sony 2 gb a flashnul jsem mu to přez ni norma:psp: kámoš má sony 512 mb a flash šel norma:D 8) celkem zajimave sandisk to jisti8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 jo jinak na moji 4Gigovce Sandisk(nofake) to nefacha :D.. conny muze potvrdit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Prerusil jsem podle navodu kontakt v original baterce Slima podle zdejsiho navodu. Po vlozeni do Slima sviti spravne zelena dioda ale to je uplne vsechno. Nic s tim nelze delat. Navod na sprovozneni - flashnuti Slima bez CFW jsem provedl, na 4G karte mam ulozene soubory ale zase ten problem dioda se rozsviti na 2s zelene a zhasne. Poradte mi prosim. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.