Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Demo


Coffee CZ

Otázka

Čau,

Jsem u Sony novej a tak nějak v dost věcech ještě plavu a rád bych se zeptal jak je to ohledně demo her. Jsou na PS4 nějaká už? A co se týče služby PS+ : je nějakej ustanovenej datum, kdy každej měsíc vyjde nová hra? Nebo je to prostě jak jim to vyjde?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj,

ohledně dem,zatím jich moc není určitě Fifa má demo a killzone mělo demo přes svátky myslím. Každopádně stačí zapnout store až budeš ve hrách tak zapni filtr na Price Free, budou tam jak dema tak free-to-play tituly.

Ohledně PS+ seznam změn Sony zveřejňuje tak 13.-15. na blog.eu.playstation.com , mají tam i datumy kdy změny přijdou v platnost... např. http://blog.eu.playstation.com/2014/01/22/playstation-plus-in-february-bioshock-infinite-metro-last-light-outlast-more/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dema her jsou, ale je jich dost málo. Dokonce mám dojem, jestli tam není víc her F2P, než demoverzí. Obvykle první týden v měsíci jsou nové hry na PS+ a některé časem zmizí (pokud sis je někdy stáhl, tak ti zůstanou v seznamu a můžeš si je pak kdykoliv zase stáhnout, pokud máš zaplacený PS+, tak ti pojedou) a některé jsou tam o dost déle.

Bohužel je PS+ nabídka na PS4 dost slabá, nejvíc teď z ní těží majitelé PS3, protože tam vycházejí pecky, původně jsem si to předplatil kvůli PS4, ale pořád něco stahuju na PS3, nechápu jak to mám všchno hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu