Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Televize na PS4


el kreko

Otázka

Zdar, chci si koupit novou televizi k PS4. Cena okolo 7000. Velikost by měla být 32" a rozlišení Full HD a zobrazovací frekvence 100Hz. Nějáké jsem našel, ale nemůžu si vybrat. Máte zkušenosti s ISP panelem u hraní her? Barvy jsou prý lepší, ale s odezvou to tak slavné není, tak jestli to jde poznat.

Našel jsem si tyhle tv a z těch bych si chtěl asi i vybrat:

http://www.lg.com/cz/televizory/lg-32LN5400-led-tv/technical-specifications

http://www.alza.cz/32-grundig-32-vle-4322-bf-d474118.htm?kampan=heureka.cz

http://www.czc.cz/samsung-ue32f5000-led-televize-32/124441/produkt

http://www.philips.cz/c/televizory/3100-series-full-hd-1080p-dvb-t-c-uhl.-81-cm-32-palec-32pfl3158h_12/prd/?t=specifications

Děkuji za všechny rady a připomínky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Asi mě tu někdo ukamenuje, ale řeknu to.. v dnešní době televizí bych IPS vs TN panel řešil až nakonec. Pokud by jsis kupoval monitor tak je to něco jiného, ale televize je plná procesovacího SW který dělá problémy s odezvou a jako např. Panasonic za 16k fragmenty při obrazu s rýchlý horizontálním posunem. Opravdová výhoda IPS jsou hůavně pozorovací úhly, resp neměnnost barev při různých úhlech.

Pokud máš TV s kvalitním postprocessingem tak on už barvy "poškodí" tak aby na panelu vypadaly co nejlépe. Když jsem si naposledy kupoval TV(3 měsíce zpět) tak jsem si na netu porovnal tabulky a pak si je fyzicky v kamenných prodejnách odzkoušel, taky jsem ji pak v Datartu koupil. Já měl jasný cíl, původně to měla být řada W905, nakonec jsem slevil na W805.. Ovšem pro Sony jsem se rozhodl kvůli skvělému DLNA, Throw, taky Xperia Screen mirroru, BRAVIA Sync(kvůli kinu).. kdybych neměl vše od Sony tak bych určitě šel do Samsungu.

Závěrem, i když bude panel ze zlata, software ti ten obraz zaručeně pos*re... Vybírej tím čím na to budeš čumět, právě svýma očima přímo v prodejně..

P.S. ISP je zprostředkovatel internetu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu